BeLi EBook PAKEJ RM20 SaMBiL MeNjaNa PeNDaPaTaN!!

Jawab Survey, Kumpul Point Dan tukarkan kepada $$$$

Home » , , , , , » Performance DaHLia JouRNaL on February 2010… thanks kepada yang menyayangiku ^_^

Performance DaHLia JouRNaL on February 2010… thanks kepada yang menyayangiku ^_^

Share

Hye gengs…
Just nak share some excitement melihatkan aku berjaya mencapai targetku untuk bulan Februari dengan cemerlang… Best sangat…

Sebenarnya start on Februari, aku ada buat target untuk memastikan unique aku setiap hari melebihi 200 dan seterusnya menepati syarat yang telah ditetapkan oleh INNITY.. memang lah masa Januari dah lepas tapi rasa masih belum yakin…dah masuk Februari ni, bila nampak palang semua tinggi, memang rasa sangat suka!! Biarpun kehilangan entry, tapi tetap terubat dengan graf hijau ni…

FEB analytics

tau lah yang memang xdapat nak lawan  blogger yang memang trafik tinggi menggunung macam si aie @ Mr Superman tu (ops, aku xlink sbb hari ni aku xleh nak akses page dia…entah kenapa…konpius…)..

analytics this week

ni graf untuk minggu terakhir bulan Februari..xsangka betul hujung minggu pun trafik leh tinggi… ingatkan xde orang nk jejalan hujung minggu… korang memang sayang dahlia kan…muahaha..i like!!!

untuk Februari ni jugak, keyword menyengat mestilah pasal OST Na O Mei… so sebab tu leh menten trafik.. memang lagu dinda tu tengah menyelubungi semua makhluk pelusuk Malaysia nampaknya (macam banyak sangat)

keywords feb
hopefully, bulan Mac ni aku akan still maintain traffic aku…

Thanks again to followers yang sentiasa sudi menambahkan diri anda di kalangan follower blog ni..dan juga kepada semua pengomen tegar di sini…koranglah pembakar semangat dahlia untuk terus menekan huruf2 ini walaupun mengalami kesukaran di hujung bulan lepas… Ada perancangan khas untuk FOLLOWER ngan TOP COMMENTATORS EACH MONTH… dan CONTEST pun dah ada dalam kepala..ENtry nk masuk Kisah Seram kat GB pun dah ada, tp masa xde lagi… hehehe..sabar yaa pencinta DaHLia JourNaL :) ….

Untuk yang request tips tarik follower dn trafik dr DaHLia tu, sabar okes… pun ada dalam kepala gak..miahahah…DaHLia busy nk menyiapkan pendaftran PTK skrg ni… Tapi entry mcm2 ni memang kena buatlah setiap hari..kan satu hari minimum satu entry… ^_^

p/s: baru lepas melalui saat menggetirkan, menguji keimanan, nasib masih berfikir dengan waras….

33 komen:

chekgu naman said... [Reply to comment]

dasyat jugak chekgu data ni berbelog..hehe

Jard The Great said... [Reply to comment]

hehe.. bnyk kemajuan

paklongcikgu said... [Reply to comment]

salam buat cikgu..
amboi bestnyer nengok graf bar ijau tu.....

atanathen said... [Reply to comment]

hebat2!!tahniah kerana mencapai target!!impian tu

kenwooi said... [Reply to comment]

cool.. keep it up =)

zulkbo said... [Reply to comment]

TAHNIAH..

Ichigo said... [Reply to comment]

tahniah2.. semoga makin sukses

NoorAfzan said... [Reply to comment]

wow..congrats sis..

{D}{a}{H}{L}{i}{a} said... [Reply to comment]

inilah akibatnya bila "Saya Sayang Blog Saya" --> link http://dahliajournal.blogspot.com/2010/02/orang-ada-belog-korang-pun-nak-ada_5011.html

{D}{a}{H}{L}{i}{a} said... [Reply to comment]

alhamdulillah..target nk lawan Jard...hahaha..tapi tau, itu hanya dalam sebuah mimpi..hehehe..jauh lagi...

{D}{a}{H}{L}{i}{a} said... [Reply to comment]

kena tgk sokmo utk melihat prestasi kita :)

{D}{a}{H}{L}{i}{a} said... [Reply to comment]

thanks...eisk xkan kamoo belum?? xper, kalo lum sekalipun, teruskan ok...jangan putus asa...wahhh ayat semangat dr sis :)

{D}{a}{H}{L}{i}{a} said... [Reply to comment]

thanks dude ^_^

{D}{a}{H}{L}{i}{a} said... [Reply to comment]

terima kasih :)

{D}{a}{H}{L}{i}{a} said... [Reply to comment]

insyaALLAH... thanks ichi

{D}{a}{H}{L}{i}{a} said... [Reply to comment]

thanks dear :)

zukideen said... [Reply to comment]

u kata:

menariknya recent comment tu...mcm mn buat tu?

i kata:

HTML code utk recent comment tu boleh diperolehi di disqus.com.

Matt Leopardus said... [Reply to comment]

tahniah, u must be feeling good :Þ

simonseow said... [Reply to comment]

Wah, lebih daripada trafik aku, gila sial. Taniah.

Amirul Faiz Abd. Razak said... [Reply to comment]

Hebat cikgu.

kaiakihiro said... [Reply to comment]

waaaaaaaaaaaaaaa jeles tgk sis nye visitor...

{D}{a}{H}{L}{i}{a} said... [Reply to comment]

okes..thanks :)

{D}{a}{H}{L}{i}{a} said... [Reply to comment]

so good.. ilang kesedihan pasal tangan gatal tu..hehe

{D}{a}{H}{L}{i}{a} said... [Reply to comment]

oit..apa sial2 ni..eisk...xgemar aku...anyway thanks :)

{D}{a}{H}{L}{i}{a} said... [Reply to comment]

alhamdulillah n thanks :)

{D}{a}{H}{L}{i}{a} said... [Reply to comment]

ala..kamoo pun mesti banyak kan?

MyaFiza said... [Reply to comment]

wah...mantap la trafik...

a1zudd1n said... [Reply to comment]

nak skit trafik...hehe

DaHLia said... [Reply to comment]

alhamdulillah...thanks mya

DaHLia said... [Reply to comment]

boleh...no hal nye :)

dah masuk dalam A to Z Blogger List? selak2 lah, mana tau nnti ada yang selalu jenguk blog kamoo. :)

unwanted said... [Reply to comment]

wah..
dah makin mantap.:)

MineMixs said... [Reply to comment]

Tahniah..sis memg hebat.. :)

hazrilhafiz said... [Reply to comment]

tahniah=)

Post a Comment

Dah Baca? ..sudi2 lah beri komen ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Search This Blog ♥

Loading...

♥ PeNaJa BLoG DaHLia ♥

My Shoppe =)

♥ Post Terkini Dahlia ♥

♥ Post Ngetop DaHLia's ♥

Make your own

♥ Tweet tweetttt... ♥

♥ Super Very Important Followers! ♥

Related Posts with Thumbnails

Menarik!!!

 Banner
Blogged.my

♥ Arkib Blog ♥

DaHLia's JouRNaL ™ © 2009 | Simple SEO Template | Modified Themes By DaHLia | Recustomized By Nescafe Ais