BeLi EBook PAKEJ RM20 SaMBiL MeNjaNa PeNDaPaTaN!!

Jawab Survey, Kumpul Point Dan tukarkan kepada $$$$

Home » , » Himpunan Cerita Berahi | Nuffnang G+

Himpunan Cerita Berahi | Nuffnang G+

Share

Salam geng..

Macam biasa, kalo dah namanya blogger tegar macam aku ni, malam nak tido, ngadap blog, pagi bangun tido (lepas solat subuh lerr except pe’od) pun ngadap blog. Macam dah kewajipan pulak, pepagi mesti login Nuffnang untuk lihat Analytics  especially Performance semalam dan keywords yang hot kat blog. Lama dah tak jumpa keyword hot cam gini…

 

kywd

 

em alahai..takde ke mende yang lebih best ko nak cari kat blog ni? takdenye himpunan cerita berahi akan dijumpai disini. Harap Maklum la ya..Tak kuasa daku nak mencemari pemikiran aku dan pembaca2 sini. Nanti lak duit Nuffnang aku dapat tak berkat, camno?

 

Sebut pasal duit, BE aku macam dah abis…Tak nampak dah DG menari2 kat LR..tapi kat blog orang lain masih cerah..Kuota pembelian UV aku dah abis agaknya?Nuff, meh bagi lagi BE untuk aku meh :D Buat ubat merajuk aku sebab tak dapat pergi G+ Meeting kat Taylor Lakeside Campus semalam. Perasan nak pergi walaupun bukan aktif macam yang 22 orang yang pergi tu…hikhik..OK, kekecewaanku tetap terubat bila Shah, Mr Presiden G+ datang menjenguk aku  :D. TQ Mr President …

 

nn thanks kepada semua yang datang jenguk blog aku ini yer.. :)

Oh ya, pagi ni aku dah melawat beberapa blog yang bagi info pasal G+ ni..untuk sesiapa yang nak extravaganza dengan Nuffnang ni, seeloknya korang apply membership Nuffnang G+ ni bila website khas untuknya dah siap..Nuffnang sedang usahakan..tu yang aku baca dari blogger-blogger yang attend G+ meeting semalam dan merupakan 22 ahli pertama yang bertuah menyertai G+ ni.

Banyak privileges yang aku nampak kalo join G+ ni. Tapi untuk join G+ ni ada kelayakan dia tau…Untuk maklumat lanjut tentang syarat2 nak join G+ ni, korang jenguk info2 dari mereka dan gambar2 best :

 

  1. Bro Jejai ; NUFFNANG GLITTERATI PLUS OPEN MEETING | APA ITU?
  2. Chearmster; Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting
  3. SharingInfoz; Cerita Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting
  4. Ada Apa Dengan Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting
  5. Vinnie : Open Glitterati Plus Meeting @ Taylor's University
  6. Daydeck ; Gambar Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting – New

Tu jerlah nak story pepagi ni..nak sambung BW yang tertunggak semalam sebab kilat sabung menyabung..Kalo sudi, tolong Vote aku. Selamat berehat ya semua..Yang menunggu keputusan Domain FREE tu, bersabor ya….Idea nak random pilih pemenang masih tersimpan kemas dalam serebrum aku..hehee. Selamat Berehat di hari minggu…Cau cin cau!

33 komen:

suffer8zine said... [Reply to comment]

uikkk keyword x leh blah tu, hehekkk, nice entri sis

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

macam2 jenis cerita org cari ya nampaknya DJ ni macam yellow pages untuk citer2 macam tu ya??? thanks for the link, not bad juga pertandingan iphone tu

ardinihumaira said... [Reply to comment]

dni teringin nak join tapi dni bab2 nak gi event tu tak dapat sebab jauh sangat. sobss.. ado can tak dni leh join Nuffnang G+ ni... huhu syahdunya... rasa nak merayu rayu nak join

Anem arnamee said... [Reply to comment]

hihi..sabo jolah den:)

MuJE said... [Reply to comment]

memang nak pergi semua event Nuff tapi mostly kat Key Ell...huhuhu bab tu yang susah sket tu..

AJ said... [Reply to comment]

hehe dok perak jer..klu dok kl pon aj xg pon hikhik

Affan Ruslan said... [Reply to comment]

lucah tu cikgu. hehe

DaHLia said... [Reply to comment]

@suffer8zine

tu ler pasal..kan dah tercemar blog suci murni i ni...
skrg dah top kat google tu dengan keyword tu..hehe

DaHLia said... [Reply to comment]

@Sharinginfoz

hehee cerita begitu i dont like...
xbaik untuk tumbesaran blog

DaHLia said... [Reply to comment]

@ardinihumaira

hehehe kita cuba je laaa nanti..
mana tau rezeki..tp kena konfirm setia terus tauu

DaHLia said... [Reply to comment]

@Anem arnamee

hehehee... :D
teruskan bersabar oke

DaHLia said... [Reply to comment]

@MuJE

tu laa pasal MuJE..
kalo sebelah umah, leh gak pergi kan :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@AJ

hahaha..ada plak mcm tu AJ?

DaHLia said... [Reply to comment]

@Affan Ruslan

terrrrrrrsengaja :D

wadud@duad said... [Reply to comment]

pergh hebat lar.. huhuhu...
gud2.. nanti ajar wadud ekh..:D

DaHLia said... [Reply to comment]

@wadud@duad

erk...ajar apa wadud??
huhuh yg berahi tu xreti nak ajar..hahhaa

Syafrizal said... [Reply to comment]

mesti lagi best dapat exposure dari nuffnang

Snoop said... [Reply to comment]

alahai...sapela yg suka sgt benda mcm tu...
kat blog cik Dahlia lak tu... :)

Che Armster said... [Reply to comment]

alamak.. bukan saya ye yang cari cerita berahi tu.. mungkin shah yang carik hahaha *sambil kesat peluh*

nur said... [Reply to comment]

sexynya keyword tu.. berahi lagi.. hehe..
mantap la dj..

ALL IN ONE

DaHLia said... [Reply to comment]

@Syafrizal

glamer gitu!

DaHLia said... [Reply to comment]

@Snoop

tu la...tercemar daku..hak hak

DaHLia said... [Reply to comment]

@Che Armster

hahaha...mungkin ler kut... :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@nur

tu laa pasal..
tukang Google tu memang kaya dengan frasa agaknya :D

Que said... [Reply to comment]

keyword itu sgtlah pnjg..gigih btul nk cari smpy ltak url..complete..hahah

~ ReD ~ said... [Reply to comment]

agak menggigil kepala lutut ni jmpa blogger G+ smalam..haha:P

Berjumpa Dengan Blogger-Blogger Hebat di Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

Derus said... [Reply to comment]

blog cikgu femes sgt..tu yg ada cari cite tu...:)

DaHLia said... [Reply to comment]

@Que

tu laa pasal..mana ntah dapat idea tu..
masalahnya ada 6 tu..haha..

DaHLia said... [Reply to comment]

@~ ReD ~

xper, kira ok lagi kalo DJ ni, terjun dalam lake laaa nampaknya..hehe

DaHLia said... [Reply to comment]

@Derus

ahaa..tp kesian dia sbb xjumpa

Liza said... [Reply to comment]

event nuffnang slalu clash with work commitment..tu yg susah nak join

DaHLia said... [Reply to comment]

@Liza

xpe, kerjaya perlu lebih diutaamakan :D

kak ina kl said... [Reply to comment]

tq dahlia bagi teguran..nak cepat punya pasallah tu..berebut dgn anak nak pakai pc dan laptop...

aisey N3 akak tak tersenarailah..

Post a Comment

Dah Baca? ..sudi2 lah beri komen ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Search This Blog ♥

Loading...

♥ PeNaJa BLoG DaHLia ♥

My Shoppe =)

♥ Post Terkini Dahlia ♥

♥ Post Ngetop DaHLia's ♥

Make your own

♥ Tweet tweetttt... ♥

♥ Super Very Important Followers! ♥

Related Posts with Thumbnails

Menarik!!!

 Banner
Blogged.my

♥ Arkib Blog ♥

DaHLia's JouRNaL ™ © 2009 | Simple SEO Template | Modified Themes By DaHLia | Recustomized By Nescafe Ais