BeLi EBook PAKEJ RM20 SaMBiL MeNjaNa PeNDaPaTaN!!

Jawab Survey, Kumpul Point Dan tukarkan kepada $$$$

Home » , , , , , » Fara Fauzana dilamar Cikgu Mohd Ermy di Radio HotFM! Gambar, FB, Biodata

Fara Fauzana dilamar Cikgu Mohd Ermy di Radio HotFM! Gambar, FB, Biodata

Share

Hangat sungguh pagi ni..Awal-awal pagi lagi dah bergosip. Memang kaki gosip betul aku ni and the geng. Sekali dengan ostad sekolah aku terpengaruh. Semuanya kes lamaran live yang diterima oleh Fara Fauzana (DJ HotFM) semalam semasa bersiaran. Aku dengar sikit je, sebab terus masuk sekolah, so memang tak sempat nak join Hot Chat pasal kisah lamar melamar.

 

Kisahnya, Fara Fauzana ni dilamar oleh seorang cikgu muda berusia 32 tahun dari Johor, nama dia Mohd Ermy Mohd Kasah..Eh, macam nama aku lah pulak..Hikhik..Siapa nak tengok siapa MOhd Ermy ni, boleh lawat FB Profile Mohd Ermy kat sini.

mohd ermy fara fauzana

Inilah lelaki yang dikatakan melamar Fafau ..macam Anuar Zain kah? Sumber : Cari Forum. Adakah Cikgu Ermy ni Guru Cemerlang? (GC). Kalau betul, kira hebat ni! Sumber : MGCPU

 

Alkisahnya mula-mula Mohd Ermy ni propose Fara Fauzana ni melalui SMS, tapi dah si AG dan Faizal Ismail tu kan suka mengusik, diorang pun cabarlah Mohd Ermy ni untuk propose di radio.. Teringin nak dengar ayat propose tu..Heheh..

 

Ucapan untuk Fafau, cuba2lah berkawan, mana tau serashi bersama kan.. pandai je aku tolong cakap untuk orang, aku ni entah bila.. HotFM memang suka cari publisiti. Hikhik..Tak pasal2 lepas ni si Mohd Ermy ni glemer dan kena interview seantero Malaysia.

 

Last but not least, suka tgk outfit Fara Melodi 2 minggu lepas. Look very slim.. Yang minggu lepas ni tak sesuai :)

39 komen:

ardinihumaira said... [Reply to comment]

ha ah dengar suara fafau semalam macam gagap2 cam nak nanges.. ker dah nanges eh fafau? hehe.. pagi2 semalam masa nak g kelas dni dengar radio.. wowwwww tahniah fafau!

Lulu Amira said... [Reply to comment]

dia lmar sbb fafau glemer kot..hihi

gadisBunga said... [Reply to comment]

aku pun tgh folo pasa topik ni. tak sabar nak tau hasilnye. hihihi~

Cesc Luzeza said... [Reply to comment]

semalam dengar dia meluahkan , mcm baca dialog jerrk..takder nada2 romastis..hahahahaha

najwa's said... [Reply to comment]

hehe dgr gak pagi td. gile jiwang ayat cikgu ni. :P romantika gitu. fafau, tunggu pe lagi...

Panglima Hitam said... [Reply to comment]

selebriti... lamar pun kena gempak kan?

Miza Yusof said... [Reply to comment]

kalau betul ini pasangan fara, cepat-cepatlah kahwin. hehehe :)

d_tieah said... [Reply to comment]

Padanlah semalam tengok twitter Fara, dia bagitau ade yg nak melamar..
Hahahahaha..

Entry Terbaru: Masturah Abu Bakar Sangat Popular Dari Ben Ashaari

Khairi said... [Reply to comment]

Salam...

aku duk layan diorang la dalam kete. mmg kelakor, tapi kdg aku rasa mcm perasaan cikgu tu dipermainkan untuk bisnes radio aje. ntah.

DaHLia said... [Reply to comment]

@ardinihumaira

ruginya xdengar..huhuh
uisk, kalo sis dilamar pun, LIVE pulak tu, mesti rasa macam berbunga2, sedih, entah macam mana lagi perasaan tu.. muka mesti merah tahan malu..then mesti kuat2 nak berangan..hehehe

DaHLia said... [Reply to comment]

@Lulu Amira

rasa padan dah tu.. :D
Ermy tu pun Guru Cemerlang tu..apapun, biarlah mereka berkawan2 dulu kan..kenal hati budi dsb ..

DaHLia said... [Reply to comment]

@gadisBunga

agak2 ada tak individu yg nak melamar kita dengan cara yg best dan gempak?? ekekekeke...

DaHLia said... [Reply to comment]

@Cesc Luzeza

mesti gabra tu..heeheh...

DaHLia said... [Reply to comment]

@najwa's

HotFM ulang siar ke?? adeh, ruginya...huhuhuhuh

DaHLia said... [Reply to comment]

@Panglima Hitam

blogger lamar blogger nanti agak2 leh gempak x?

DaHLia said... [Reply to comment]

@Miza Yusof

Amin..mudah-mudahan kan..

DaHLia said... [Reply to comment]

@d_tieah

tetiba rasa nak follow twitter si fafau ni..hehe
walhal malas sgt follow twitter artis ni...
nak gak tau update fafau.. :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@Khairi

standard laa tu..
macam kes jaafar dulu..
kesian..
tapi tu la org cakap, kalo org biasa nak berpasangan dgn selebriti ni, kena memang jenis kuat semangat dan kental..
tau2lah kan kalo org2 glemer ni

gadisBunga said... [Reply to comment]

@DaHLia

hmmm...mungkin ada. tapi syaratnya kene la dgr radio hari2, takut terlepas dengar. mueheheh~

DaHLia said... [Reply to comment]

@gadisBunga

hahaha...bilik guru aku ni, hari tu pasang radio..tapi menyakitkan telinga jer..pasang radio klasik nasional..xde kelas langsung..mana laa ada jejaka teruna nk dengar radio2 klasik ni kan..hehehe

K.I.N.A said... [Reply to comment]

tak sempat dengar time melamar..tp mmg kecoh la pasal tu kat hot..mmg hot..hehe..

Ellen said... [Reply to comment]

wah..bestnya sis...harap2 jodoh Fafau tu dah sampai...mesti leh jadi wedding of the year kan..hehe

anum shukri said... [Reply to comment]

Assalam...datang sini baca n3...ala..tak dengar radio pun...datang follow cikgu dahlia sekali ya...

a n a s t a s y e a said... [Reply to comment]

Macam mana gayanya kalau fafau suka dan bersetuju dengan lamaran tu. =)

anastasyea's latest post .. Search Engine Optimization (SEO) | Kenapa saya suka sangat dengan benda nie!

fiza said... [Reply to comment]

Trus femes si ermy nih. Dengar gak dia melamar fafau kat hotFm pagi smalam ^_^

Fariq said... [Reply to comment]

taktau kisah pon.. kehkeh.. cikgu dahlia nanti camne lak.. agak2 ade ke cikgu lain nak dtg skola melamar cikgu.. :p
kalau ade jgn lupa inform ye,, nanti bley gosip sama2.. hehe

latest -
-Perbezaan Antara Pasangan Yang Sesuai Dan Yang Betul

h4ni3 said... [Reply to comment]

dah tengok gambo dia.. hensem maaaa
kalah artis! hehe

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

nak ke farah tu kat cikgu tu? ke terpaksa? heheh.. pape pon, jodoh di tangan Allah..

currentlife2u said... [Reply to comment]

huyoooooooo.. agak2 tamat la zaman bujang tangtang si farah ni yerrr..cikgu..hihihihi

Khairi said... [Reply to comment]

@DaHLia

kes jaafar? ha, fafau ada sebut jaafar, tapi sy xtahu siapa itu jaafar...

Myvitrd said... [Reply to comment]

dengar juga dah 2 hari aku dengar.. tapi yg tak dapat dengar ayat lamaran tu..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hensem cikgu ermy tu..
tp kan artis high maintenance, larat ke cikgu tu nak tanggung fafau tu nanti--kot2 fafau taste nyer jerung2 hahahah

komang said... [Reply to comment]

cikgu ermy oh cikgu erma....

fafau oh fafau...

kawin la korang bedua...hahhahahaha

Sasa Al-Sharif said... [Reply to comment]

serius, itu sangat cool :)

Anip said... [Reply to comment]

wah, romantiknyer, ahghaha

deCrewz said... [Reply to comment]

Bilalah cik fara kita ni nak kawin.. Mesti boleh jadi wedding of the year..he3

wanluqman said... [Reply to comment]

baguslaa tu, burung pun hidup berpasangan, jgn ikut spiderman bknnya xnak tapi bisanya

Nafisa81 said... [Reply to comment]

hehe..aku lagi suka doakan cikgu ermie drpd cikgu ermy...

Anonymous said... [Reply to comment]

uhyhhh...mykot giler glemernyer dia
apa tunggu lagi....dah sampai dah noktahnyer
nanti tunggu lama lama dikebas orang
risik dulu...ok on ...dnt brek brek ma
uhhh besnyer ...klu jadi
boih call cikguDJ

Post a Comment

Dah Baca? ..sudi2 lah beri komen ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Search This Blog ♥

Loading...

♥ PeNaJa BLoG DaHLia ♥

My Shoppe =)

♥ Post Terkini Dahlia ♥

♥ Post Ngetop DaHLia's ♥

Make your own

♥ Tweet tweetttt... ♥

♥ Super Very Important Followers! ♥

Related Posts with Thumbnails

Menarik!!!

 Banner
Blogged.my

♥ Arkib Blog ♥

DaHLia's JouRNaL ™ © 2009 | Simple SEO Template | Modified Themes By DaHLia | Recustomized By Nescafe Ais