BeLi EBook PAKEJ RM20 SaMBiL MeNjaNa PeNDaPaTaN!!

Jawab Survey, Kumpul Point Dan tukarkan kepada $$$$

Home » Jawab Survey dan Tukar ke Duit | Ipanel Online

Jawab Survey dan Tukar ke Duit | Ipanel Online

Share

Assalamualaikum WBT untuk semua yang sedang membaca..

ipanelonline


Kat sini aku nak share peluang untuk buat duit dengan mudah, dan yang penting sekali sangat sesuai dengan orang-orang seperti kita ni yang akan hook up depan lappy, berblogging, berfacebooking, YM, check emel dan lain-lain. Yang penting, tanpa modal, hanya jawab survey untuk kumpul point untuk penebusan.


Menda alah ni aku baru tahu dari blog Zaiful, nasib baik dia inform, boleh jugak aku mencuba dan bagi korang cuba. Of course aku agak suspicious, yelah, takut2 scammer je apa ke kan. Tapi dah buat survey, memang this company reliable dengat other country dan bila nampak bukti pembayaran ke akaun Paypal dalam masa tiga hari je, so aku rasa, kenapa tak cuba  kan? Dah kalo aku cuba, mestilah aku ajak korang semua cuba!!! Berjemaah lebih untung kan…

daftar idipanelonline

iPanel Online Market Research Co.,Ltd. merupakan sebuah syarikat yang menjalankan kaji selidik profesional sejak 2004 lagi di beberapa buah negeri terkemuka antaranya China, Hong Kong, Taiwan, Singapura, Indonesia, Thailand, Malaysia, Australia, New Zealand, Jepun, Korea, Philippines, Vietnam dan lain-lain . Syarikat-syarikat dan organisasi tempatan akan mendapatkan khidmat iPanel Online untuk mendapatkan maklumbalas pelanggan ataupun pengguna terhadap produk ataupun perkhidmatan yang ditawarkan.


Cara Menyertai Ipanel Online:


1. Daftar diri anda di link ini >> Borang Register Ipanel Online
2. Tunggu Email Pengesahan dan klik pada link yang diberi dalam emel anda.
3. Point pendaftaran sebanyak 50 point akan dikreditkan ke dalam akaun anda.

point
Survey yang telah berjaya dilengkapkan dan point yang diberi. Sumber: Google




Cara Buat Duit dengan Ipanel Online:
Ipanel ni guna konsep kumpul point/mata yang mana point/mata terkumpul ni boleh ditebus untuk ditukar dengan nilai wang seperti berikut:
10050 Mata = RM100
5050 Mata = Rm50
1020 point = Rm10
520 point = Rm5
Point tersebut akan dikreditkan ke dalam akaun Paypal (boleh buat kemudian bila dah layak untuk penebusan) dan pihak syarikat sedang berusaha untuk membuat bayaran direct ke akaun. Tapi masih diperingkat perancangan.


Dua cara Untuk Kumpul Point:
1. Jawab survey yang disediakan. Login akaun anda setiap hari untuk melihat survey available ke tak.
2. Cari Referral banyak2 sebab setiap referral akan diberi 50 point setiap pendaftaran yang berjaya dan ahli yang aktif.

cashout
Bukti cashout oleh blogger Zaiful

Inilah peluang kita untuk meneroka kaedah lain mendapatkan pendapatan online agar masa dan tenaga yang digunakan untuk berinternet dapat pulangan yang baik dan menguntungkan. Jom Join!

Survey akan dihantar melalui email. Untuk kumpul point buat masa ni, boleh jawab survey ringkas. Pergi ke HOME > Survei Ahli  dan pilih survey yang ada.

mata

point yang berjaya daku kumpulkan selepas menjawab survey tersebut. Tunggu survey besar dari emel pulak.


52 komen :

muyyaQ™ said... [Reply to comment]

macam youthsays je

CheQ PP JoY said... [Reply to comment]

yeay..buat duit je la keje kite ni kan? thnx 4 da info k.dj. =)

ezany said... [Reply to comment]

kalo rajin esok dtg blk sini utk register.. hehe.. mcm best jer..

Azuan said... [Reply to comment]

Oh.. agak menarik.. jawab2 survey ni.. dia ada bagi masa x utk survey tu siap??

Rahwana said... [Reply to comment]

Ish boleh join nih..dulu gua join clix dollar mula mula oke,dalam dua tiga hari dapat 5 dollar.lepastu asyik takda survey yang sesuai memanjang.malah suruh maen game plak.

DaHLia said... [Reply to comment]

@muyyaQ™

YS kalo kumpul point bebanyak leh tebus ke? Sis xberapa aktif ngat situ

DaHLia said... [Reply to comment]

@CheQ PP JoY

biasalah tu :D
at least leh cover masa dan tenaga yg spend online

DaHLia said... [Reply to comment]

@ezany

jom...try oke :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@Azuan

sis belum dapat survey lagi..dia akan anta melalui emel bila ada survey nanti.

takat ni jawab simple survey dulu. dapatlah 5-25 poiint satu survey tu

DaHLia said... [Reply to comment]

@Rahwana

yg ni nampak mcm reliable sbb company besar, banyak branch seluruh negara..
xper, cuba je lah kan..yg penting tanpa modal.

Mama Hanim said... [Reply to comment]

menarik gak tu..tq sudi share..

(Gambar) Bayi 18 Bln Alami Pendarahan Otak Serius, Patah Kaki Disyaki Didera Pengasuh Di Mantin N9

a n a s t a s y e a said... [Reply to comment]

boleh join nanti =)

mamawana said... [Reply to comment]

Assalam..

banyaknyer iklan kat sini.. meriah. Nuff takdak yer?

suffer8zine said... [Reply to comment]

wahhh dah mcm2 cara skg, nice

Terkini : Ikan Berkepala Buaya

Adzriel AB said... [Reply to comment]

uik...nak kena study ni..

gadisBunga said... [Reply to comment]

valued opinions pun buat mcm ni. tapi takpe, yg ni pun aku nak sign up jugak. huhu~

ezany said... [Reply to comment]

okey.. sudah register..

AYuNG said... [Reply to comment]

thanx 4 sharing..

dtg dr syoknyerBlogging..:)

SyUhAdA said... [Reply to comment]

wah..
bes nie..
tp xde akaun paypal..
tu yg susah..~

DaHLia said... [Reply to comment]

@Mama Hanim

tu lah, bila tgk mende ni rasanya menarik.. nak join pun mudah, tu yg daku join :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@a n a s t a s y e a

join, jangan xjoin :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@mamawana

blog ni memang meriah dgn iklan..lagi2 pepagi :D
Nuff dah xpasang..setia pada yang hijau jer lah pulak..

DaHLia said... [Reply to comment]

@suffer8zine

tu yang kena ambil peluang..

DaHLia said... [Reply to comment]

@Adzriel AB

study, jangan xstudy :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@gadisBunga

xpernah dgr Valued Opinions..
aku memang suka jawab2 survey ni..

DaHLia said... [Reply to comment]

@ezany

bagus..bagus..
thanks :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@AYuNG

sharing is caring ayung..thanks ye

DaHLia said... [Reply to comment]

@SyUhAdA

join jer dulu..
akaun paypal boleh buat kemudian..
mudah ke nak buat akaun paypal :D

YUL said... [Reply to comment]

tu la pasal, tgok pon mcm youth say jugak, haha, hurm, jom join, tambah 50 poin tuk akak, hehehe

Eryati said... [Reply to comment]

sy dah lama register CD...tp malas nak teruskan

penhitam said... [Reply to comment]

em. boleh cuba. nak tengok ok ke tak..

nur said... [Reply to comment]

bolehla nak cuba ni DJ ye..
Jemput ke:ALL IN ONE

ecah said... [Reply to comment]

nak try gak lah..thankz sis for the info..

ecah said... [Reply to comment]

sis..survey tu nak angkut mane.?da register tp xde survey pun..ke tggu smp ade survey.?

DaHLia said... [Reply to comment]

@YUL

takperlah, sesambil boring, leh gak try test :D
thanks ye YUL

DaHLia said... [Reply to comment]

@Eryati

saya ni pun taktahu lah sampai bila akan teruskan...blog pun kadang xsempat jenguk

DaHLia said... [Reply to comment]

@penhitam

cuba, jangan xcuba :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@nur

cubalah ya nur

DaHLia said... [Reply to comment]

@ecah

cubalah :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@ecah

ecah pergi kat HOME > Klik Survei Ahli (belah paling kanan sekali kat area atas)... jawab je soalan survey2 simple yg BUKA dulu..sis jawab abis dulu yang tu

Survey yg banyak point nanti dia akan bagi. Klik kat HALAMAN SAYA.

then, promots untuk orang join untuk kumpul point :D

ecah said... [Reply to comment]

@DaHLia
orait..noted.!

gdiamy1 said... [Reply to comment]

rajin la cikgu dahlia join program2 camnie...terbaik nie...

Cikgu Den said... [Reply to comment]

pernah dengar sebelum nie.tapi buat tak tahu je. nie dengar lagi. detail lagi tue. memang tebaek la cikgu dahlia ;)

LyNn'Azlina said... [Reply to comment]

baru tahu pasal ipanelonline ni..best2 kan...

GiveAsh said... [Reply to comment]

aku dah isi mggunakan borang yang cukgu linkkan..

nabila saat said... [Reply to comment]

dah dftr..mcmana nak start??huhu

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

macam seronok aja tapi apasal le saya baru aja tahu..

Anonymous said... [Reply to comment]

adeh.... yekew nieh? ta prnh taw lg pasal nie nieh..

MohdAmin.com said... [Reply to comment]

Hi.. Saya sudah menyediakan Ebook Panduan IPanel Online step by step.

Rakan-rakan blogger yang nak belajar dari asas & explore lebih detail bagaimana untuk melipatgandakan pendapatan lagi
& bagaimana mengumpul RM50 kurang dari seminggu di IPanel Online,

Boleh download ebook di web saya.
Jadilah pembaca terawal..

Baru dilancarkan hari ini ^_^

P/S: Sudah lebih dari 58 orang download.. Dihadkan untuk 100 orang pertama..

Bower said... [Reply to comment]

Kerennnnn salam cybers!...

kamarul farid kassim said... [Reply to comment]

Jom jawab survey online seperti ipanel..dibayar usd daftar percuma tanpa modal..tgk blog sy http://surveyonlinepaid.blogspot.com

kamarul farid kassim said... [Reply to comment]

salam..sy penguna tegar ipanel..dah terima sehingga Rm2.7k..nak tgk bukti boleh tgk blog sy..http://surveyonlinepaid.blogspot.com

Post a Comment

Dah Baca? ..sudi2 lah beri komen ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Search This Blog ♥

Loading...

♥ PeNaJa BLoG DaHLia ♥

My Shoppe =)

♥ Post Terkini Dahlia ♥

♥ Post Ngetop DaHLia's ♥

Make your own

♥ Tweet tweetttt... ♥

♥ Super Very Important Followers! ♥

Related Posts with Thumbnails

Menarik!!!

 Banner
Blogged.my

♥ Arkib Blog ♥

DaHLia's JouRNaL ™ © 2009 | Simple SEO Template | Modified Themes By DaHLia | Recustomized By Nescafe Ais