BeLi EBook PAKEJ RM20 SaMBiL MeNjaNa PeNDaPaTaN!!

Jawab Survey, Kumpul Point Dan tukarkan kepada $$$$

Home » , , » EGTukar Permohonan Pertukaran Guru Sesi Jun 2011 vs Kemaskini E Operasi

EGTukar Permohonan Pertukaran Guru Sesi Jun 2011 vs Kemaskini E Operasi

Share

Permohonan Pertukaran Guru

DGA29, DG41, DGA32 (KUP), DG44 (KUP Time Based) dan DG48 (KUP Time Based)

antara negeri, dalam negeri dan dalam daerah melalui EG Tukar bagi sesi Jun 2011 akan dibuka sepanjang 1 – 22 April 2011 melalui laman berikut:

http://apps.moe.gov.my/epgo

 

**Permohonan pertukaran guru Jun 2011 hanya dibuka untuk kes berikut:

1. Mengikut suami/isteri berada di negeri yang dipohon

2. Ancaman Keselamatan (disertakan laporan polis)

3. Kes kesihatan yang kronik bagi pemohon (disertakan laporan kesihatan daripada doctor pakar kerajaan)

 

Keputusan Permohonan Pertukaran Guru Jun 2011 dijangka dikeluarkan mulai 22 Mei 2011. Sila ambil maklum bahawa tiada peruntukan disediakan bagi tuntutan elaun pertukaran untuk sesi Jun 2011.

Guru-guru dalam kategori lain yang tidak disenaraikan boleh memohon pertukaran dengan memohon secara offline dan melampirkan surat sedia lepas jawatan bagi guru-guru berjawatan.

Nota Tangan Dahlia:

Baru selepas selesai kerja kemaskini maklumat peribadi, pasangan, akademik, ikhtisas, perkhidmatan, dll dalam E Operasi  seramai 105 orang cikgu sekolah aku. Kali ni memang aku respect sebab data kali ini berdasarkan data EMIS Januari 2011, so tidak banyak data yang lari dari asal seperti mana kemaskini sebelum ni laman web EGTukar sendiri. Cuma proses Pengesahan tu macam takda effect je sebab tidak loading new page ataupun tiada script memaklumkan Pengesahan diterima. Harapnya takda masalah berbangkit lepas ni.

6 komen:

tehr said... [Reply to comment]

ya la, cigu
memang rasa was2 je dibuatnya
sepatutnya ada makluman pengesahan

Anonymous said... [Reply to comment]

agak2nya kalau 'lain-lain alasan' utk ke sabah dapat tak cikgu?

Anonymous said... [Reply to comment]

SEMUA BAHAGIAN DALAM KPM TIDAK CEKAP.MENJATUH IMEJ KERAJAAN YANG MEMERINTAH.

Anonymous said... [Reply to comment]

HAI

Anonymous said... [Reply to comment]

Ni utk 2012 ke@ 2011

Anonymous said... [Reply to comment]

Kenapalah tak boleh nak sahkan ....ada sesiapa yg boleh tolong... dah berhari-hari buat kerja ni..fail juga. tinggal setengah jam je lagi ni. tak keluar2 menu pengesahan , padahal di talian cuma ada 5 org. Help!

Post a Comment

Dah Baca? ..sudi2 lah beri komen ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Search This Blog ♥

Loading...

♥ PeNaJa BLoG DaHLia ♥

My Shoppe =)

♥ Post Terkini Dahlia ♥

♥ Post Ngetop DaHLia's ♥

Make your own

♥ Tweet tweetttt... ♥

♥ Super Very Important Followers! ♥

Related Posts with Thumbnails

Menarik!!!

 Banner
Blogged.my

♥ Arkib Blog ♥

DaHLia's JouRNaL ™ © 2009 | Simple SEO Template | Modified Themes By DaHLia | Recustomized By Nescafe Ais