BeLi EBook PAKEJ RM20 SaMBiL MeNjaNa PeNDaPaTaN!!

Jawab Survey, Kumpul Point Dan tukarkan kepada $$$$

Home » » Kacamata Baru…

Kacamata Baru…

Share

IMG_20110328_232834

 

Baru je ambil dekat Focus Point tadi. Misi pencarian cermin mata baru untuk diri sendiri selama 2 hari, dan 3 shopping complex (semua kedai diterjah), akhirnya dah berjaya menemui kejayaan. RM700 telah dilaburkan untuk kacamata baru ni, menggantikan cermin mata sebelum ini yang hilang secara misteri nusantara. Rujuk entry ni.

Cermin mata rabun jauh kali ni spend lebih sikit sebab ada duit lebih kononnya. Tapi, bukannya frame mahal mana, yang mahal jenis lens yang aku pilih. Frame ni actually sunglasses Bonia, dapat separuh harga..then lens aku mintak dia terus tukar yang jenis transition, itu yang jadi mahal.

Yerlah, aku kan sokmo travel, kena cahaya matahari dan sebagainya, so haruslah pakai yang boleh tukar gelap bila kena cahaya matahari kan. So boleh 2 in 1 la kan! Lens tu sahaja harga RM500++ selepas less  tu yang jadi agak mahal! Mujur power rabun aku paras normal kalau tak, maunya harga lebih tinggi~!

Kedai pilihan kali ni Focus Point cawangan ECM Kuantan. Banyak dah kedai aku survey, tapi last2 dekat sini je yang berkenan. Dapatlah beberapa free gift budak tu bagi tadi. Bekas cermin mata yang nampak comey tu, voucher, original sunglasses lens, paper bag, dan juga GUESS face mirror. Oh ya, dah nama Focus Point, dapatlah jugak point Bonuslink tadi.

p/s: Masa gi survey2 hari tu, test VERSACE frames…memang best sangat!! tapi rege mak ai! Bila campur transition lens, boleh beli Nexus S beb!

4 komen:

hazman aka species1980 said... [Reply to comment]

Lebih kurang macam saya laa..... total harga spek tu jadi agak mahal sebab nak dapatkan lens yang lebih berkualiti

ardinihumaira said... [Reply to comment]

comellah spek baru tu.. dni punya kotak spek yang dah nazak asik terhentam ngan buku dalam beg huuhu

beaty said... [Reply to comment]

wow mahalnya..tp worth kan..hehehe

shark said... [Reply to comment]

shoping ecm x ajak pun..
nk gak cari spek baru nie..

Post a Comment

Dah Baca? ..sudi2 lah beri komen ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Search This Blog ♥

Loading...

♥ PeNaJa BLoG DaHLia ♥

My Shoppe =)

♥ Post Terkini Dahlia ♥

♥ Post Ngetop DaHLia's ♥

Make your own

♥ Tweet tweetttt... ♥

♥ Super Very Important Followers! ♥

Related Posts with Thumbnails

Menarik!!!

 Banner
Blogged.my

♥ Arkib Blog ♥

DaHLia's JouRNaL ™ © 2009 | Simple SEO Template | Modified Themes By DaHLia | Recustomized By Nescafe Ais