BeLi EBook PAKEJ RM20 SaMBiL MeNjaNa PeNDaPaTaN!!

Jawab Survey, Kumpul Point Dan tukarkan kepada $$$$

Home » , , , , » Projek 100 Bloggers

Projek 100 Bloggers

Share

Projek 100 Bloggers bukanlah sebuah projek yang asing lagi bagi most blogger yang mengikuti blog Broframestone.com. Cuma Dahlia ni je baru tergerak hati nak join. Almaklumlah, mood kembali berblogging dah menampakkan sinarnya….heheh.

 

projek 100 bloggers

 

Projek 100 Bloggers ni dikendalikan oleh Broframestone sendiri bertujuan untuk mengumpulkan 100 bloggers Malaysia yang akan diketengahkan kepada syarikat yang sudi mengiklan di 100 blog yang terpilih ni. Dalam bulan 4 atau 5 nanti Broframestone akan present kertas kerja kepada klien-klien beliau. So, 100 Blogger ni lah yang akan berpeluang menjadi medium pengiklanan bagi produk mereka. Berpeluang lah kita untuk merasa menulis Advertorial . And Of course, you’ll be PAID!

 

Berbaloi ke join Projek 100 Bloggers ni?

Tepuk dada, tanya minda. Tapi as for me, kalau korang menepati syarat-syarat yang telah disenaraikan oleh Broframestone tu, better korang mencuba nasib. Untung sabut timbul, untung batu tenggelam. {heh} Tapi apa yang boleh aku ramalkan, sesiapa yang terpilih untuk join Projek 100 Bloggers ni, memang bertuah lah. Silap-silap boleh jadi macam Broframestone yang sentiasa ada jemputan event sana sini sampai boleh, dapat jumpa Tun Dr Mahathir, jumpa ramai artis (Temubual Bro dgn Shuib&Siti Sarah).. dan macam-macam lagi lah! So, korang tak teringin ke dapat peluang macam tu? Kalau betul korang nak menjana pendapatan daripada blog dan ingin memajukan blog korang ke aras lebih tinggi, inilah peluangnya!

 

 

Syarat utama kena lah menepati Unique Visitor yang Broframestone sasarkan.. Ni Laporan Google Analytics blog ni untuk sebulan yang lama bersawang ni..  hoho

trafik

 

Lepas syarat ke tidak?

Jom kita tengok syarat-syarat Projek 100 Bloggers di laman Broframestone sendiri eh…

Syarat-syarat Projek 100 Bloggers  (klik eh!)

Senarai Blogger Projek 100 Bloggers… (klik jugak eh!)

 

 

Setakat ni baru 60 orang blogger je yang terpilih, so ada lagi +40 tempat kosong. Jangan risau, ni bukan pasal SEO, bukan pasal ranking, pasal siapa popular ramai follower ke apa. As long as korang memenuhi syarat yang Broframestone dah senaraikan, insyaALLAH terpilih. Sehingga bulan ni je tau!! 31 Mac 2012 sahaja. Kalau terpilih, tunggu sahaja berita gembira dari Broframestone sendiri!

24 komen:

CikLilyPutih said... [Reply to comment]

dah join pun. hopefully dapatlah. nak rasa gak tulis advertorial kan

NurMisnan said... [Reply to comment]

tak dapat join coz syarat kena stay Malaysia.. camner tuh..
Gd luck sis..

Anastasyea Aida said... [Reply to comment]

Semoga berjaya .. cikgudahlia .. ^__^

www.anastasyea.com

YanaHime said... [Reply to comment]

salam cikgu dahlia, lama tak nmpknyer...projek ni bagus tp yana ni tak dapeklaa nak join sbb memang tak kena syarat lgsg...gud luck yer cikgu

akubiomed said... [Reply to comment]

Sudah tentu Cikgu Dahlia akan terima masuk tidak perlu di tapis lagi dah. :-)

mario said... [Reply to comment]

cewah...cikgu mestilah terpilih...yg komen kat sini pun yg top2 blogger je...tu yg segan nak komen2 kat sini tu...hik

gadisBunga said... [Reply to comment]

aku rasa ko kompem terpilih punyelah!

Nafisa81 said... [Reply to comment]

koi?konfom tak layakk

DaHLia said... [Reply to comment]

@CikLilyPutih

eh, cik Lily bukan ke mmg dah shortlisted :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@NurMisnan

hehe tak pelah, nak buat camne kan :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@Anastasyea Aida

tq Ann :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@YanaHime

salam yana :D
sindrom writers block.hehe

DaHLia said... [Reply to comment]

@akubiomed

uish... belum tentu lagi..huhuh

DaHLia said... [Reply to comment]

@mario

belum tentu lagi lah beb..
ada rezeki, ada lah kan..huhuh

banyaklah ko nyer segan.. haha

DaHLia said... [Reply to comment]

@gadisBunga

aminnnn ...
really hope so..
paling berharap aku dpt kembali berblog.. hehe

DaHLia said... [Reply to comment]

@Nafisa81

:D nanti upkan lagi .. dan lagi ni :D

mimi said... [Reply to comment]

em....bunyi menarik nie

samanosuke_04 said... [Reply to comment]

nampak menarik, tapi masalahnya takleh nak capai target >500 uv shari.. huhu deadline bulan 4@5 nie ke? huhu, berminat gak nak join, tapi kenalaa naikkan trafik blog dulu :)

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

masuk jangan tak masuk

Juan said... [Reply to comment]

saya dah join, hehehe

Yas y said... [Reply to comment]

ALhamdulillah yas dapat juga dgn projek bro nih...

Ecah Shafiee said... [Reply to comment]

hoho. thanks comment kt blog ecah tu sis..kalo sis x komen kompem ecah xtau ecah dah shortlisted..huhu, congrates to u too sis..jom kerja keras up kan traffic..sis tetap my mentor..hehe

Syira Qahira said... [Reply to comment]

salam

kita tak layak ni.hehe

titan said... [Reply to comment]

trafik blog aku sikit..jadi, tak dapat join. haha..

Post a Comment

Dah Baca? ..sudi2 lah beri komen ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Search This Blog ♥

Loading...

♥ PeNaJa BLoG DaHLia ♥

My Shoppe =)

♥ Post Terkini Dahlia ♥

♥ Post Ngetop DaHLia's ♥

Make your own

♥ Tweet tweetttt... ♥

♥ Super Very Important Followers! ♥

Related Posts with Thumbnails

Menarik!!!

 Banner
Blogged.my

♥ Arkib Blog ♥

DaHLia's JouRNaL ™ © 2009 | Simple SEO Template | Modified Themes By DaHLia | Recustomized By Nescafe Ais