BeLi EBook PAKEJ RM20 SaMBiL MeNjaNa PeNDaPaTaN!!

Jawab Survey, Kumpul Point Dan tukarkan kepada $$$$

Home » , , , , , , , , » Yoyo Car

Yoyo Car

Share

Yoyo Car @ Swing Car @ Plasma Car @ Twist Car. Korang pernah dengar?
Sure korang pernah tengok rupa menda alah yang lebih glemer dengan nama yoyo car ni.

yoyo car

Ninin & Feeqa with their Yoyo Car.

Actually ni semua keje aku, beli Yoyo Car ni untuk bebudak ni. Kisahnya, tengah2 window shopping, nampak menda alah ni kat forum Carigold, then tengok pulak video ni kat Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=ljTJf8ou0nI.  Google lagi, jumpalah Bazar Mainan yang jual yoyo car ni dengan harga RM70  tak termasuk kos pos. Then kat another site, RM100. Hari tu kat kedai mainan, nampak harga dia RM130! Mak aihhh melampau nyee..padahal aku jumpa lagi murah. Dahlaa nampak macam tak berapa nak kukuh je, material mmg very plastik, tak macam yang dalam gambar yoyo car anak buah aku atas ni. Tak tahulah, kut2 dia ada music ke apa kan.. Tapi serius, design dan material yoyo car tu tak smart!

Ok, apa yang best pasal Yoyo Car ni?
  • Permainan yang menyeronokkan untuk anak-anak dan seisi keluarga sambil bersantai.
  • Boleh menampung berat muatan sehingga 100kg. Yup! Aku pun naik okey~~
  • Sesuai untuk anak-anak 3 tahun ke atas. Feeqa tu baru 2thun+, so mmg dia seret dgn kaki je kalo naik.
  • Boleh membawa sehingga 2 penumpang kanak-kanak @ kanak2 dan seorang dewasa. Yang ni keje kakak aku ngan Feeqa. Hahaha
  • Tidak menggunakan elektrik, minyak @ bateri .
  • Bergerak apabila stereng digerakkan.
  • Kelajuan maksima 2.8m/saat
  • Sesuai dimain di dalam kawasan rumah @ mana2 permukaan rata
  • Mematuhi standard American Toy Safety
  • Berat: +- 4.8 kg

Tu je lah cerita pasal Yoyo Car ni. Kalau berminat nak beli dengan murah, gi Sabasun beli. Leh pergi makan keropok lekor Kelulut 008 sekali! Hiks~~~Kejadah nak travel jejauh beli Yoyo Car ni? Beli online jelah!

10 komen:

Cheq Kaq said... [Reply to comment]

mcam menarik je untuk dibeli..

lensablogger said... [Reply to comment]

Iklan online yang berkesan

akubiomed said... [Reply to comment]

Ketika kecil dahulu pernah melihat tetapi tak mampu beli. Tak sangka masih dijual.

Izzat Aziz said... [Reply to comment]

seronoknya dapat kereta. :)

anne said... [Reply to comment]

menarik nih. leh beli untuk anak saudara.

Gombug said... [Reply to comment]

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...



Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...



Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...



Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...



Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...



Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

eyriqazz said... [Reply to comment]

vroom,vrooomm...

gadisBunga™ said... [Reply to comment]

wohhh...aku pun boleh naik kalo gitu! hahaha!!!

Amir said... [Reply to comment]

smart gak toy camni..siap leh wat merempit lagi :D

Diana Nurul said... [Reply to comment]

dah baca. macam nak beli untuk anak tapi, anak baru 6 bulan. hehehe. jemput lawat blog http://storyfromummi.blogspot.com/ ye cikgu.

Post a Comment

Dah Baca? ..sudi2 lah beri komen ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Search This Blog ♥

Loading...

♥ PeNaJa BLoG DaHLia ♥

My Shoppe =)

♥ Post Terkini Dahlia ♥

♥ Post Ngetop DaHLia's ♥

Make your own

♥ Tweet tweetttt... ♥

♥ Super Very Important Followers! ♥

Related Posts with Thumbnails

Menarik!!!

 Banner
Blogged.my

♥ Arkib Blog ♥

DaHLia's JouRNaL ™ © 2009 | Simple SEO Template | Modified Themes By DaHLia | Recustomized By Nescafe Ais