BeLi EBook PAKEJ RM20 SaMBiL MeNjaNa PeNDaPaTaN!!

Jawab Survey, Kumpul Point Dan tukarkan kepada $$$$

Larome oh Larome !! Aku dah terjebak !!

Share

Larome. Sure dah ramai pernah dengar pasal larome ni kan? Yang baru nk tahu pasal Larome meh sini ai story mory ^_^ Ai pun dikira dah ketinggalan kut. Bila gugel, rupanya ramai blogger2 yang dah lama kenal dan bercinta dengan Larome ni.

Ok untuk yang belum tahu, Larome ni nama produk. Ada dua jenis kut..Larome Slimming Serum dan Larome Clearskin. Tapi entry ni khas untuk LAROME Slimming Serum sebab yang tu je aku pernah cuba. Hihi sure ramai menyampah dengar pasal slimming2 ni kan? Takpe2, hak pembacaan di tangan uols sendiri.

Apa tu LAROME Slimming Serum? Biar gambar berbicara k!!

10452374_532705110191458_2124504441080153706_n (2)

Macam mana aku boleh terjebak dengan LAROME?

Kawan aku Marziah dah lama dah promote mende alah ni dalam group wassap kitorg. Around Sept kut? Then dia pun personally promote suh aku guna dan jual mende ni since aku tlg kwn aku sorg lagi jual CORELLE USA sangat meriah!!. Aku ni memang agak skeptical sket pasal mende2 slimming ni.. Setakat testimoni2 yg melambak tu pun susah aku nk percaya. Sebab? Mostly testimoni dr seller sendiri so maybe dia ada purpose untuk lakukan produk dia je. Yer x?

 

Then…... Aku nampak sorg kawan aku ni LIKE page LAROME kat FB. Tetiba datang idea nak promote dlm grup wassap yang ada kawan aku ni. Sekali share, rupanya memang dah lama dia guna larome. Dia ckp mmg bagus untuk stretchmark dia. Then ada plak yang memang nk try beli untuk stretchmark dsb.Smile

 

So, dari 1 set, jadilah 3 set aku tolong order kau!! Yang paling teruknya aku sendiri pun xde!! Nk beli untuk aku kena beli per set RM350 utk 4 botol. Kalau 1 botol RM150 which is RUGIIIIII!! So redha je lah bagi geng2 aku ni try dulu…...Around 4th Dec masing2 dah dapat LAROME…

8 Dec 2014…Testi di awal pagi…...

Screenshot_2014-12-08-08-29-21Screenshot_2014-12-08-08-29-58 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

Till date.. Kak yan ni dah beli botol ke2..dan sdg menunggu botol ke3 Smile. Alang-alang menyeluk pekasam katanya.

 

Then…selepas bbp hari..

Screenshot_2014-12-09-19-35-44Screenshot_2014-12-09-19-35-55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ini kawan yang memula try LAROME sy bagitau tu….Ajak dia jd ahli, dia takmoh..

Screenshot_2014-12-09-19-36-05

 

So.. 3 set is looking forward untuk gaji esok!! Repeat order n ada yang baru nak try. Tapi ada jugak yang tak rela tunggu gaji… So emergency order untuk kawan sorg ni..selepas seminggu tambah lagi!! Memang dah jatuh cinta dengan LAROME ni.!!

Screenshot_2014-12-12-12-55-23Screenshot_2014-12-17-08-23-13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Syieda ni dia add on dengan jogging. Tu yang memang super duper lost!!

 

Ok..dah banyak sangat testi org kan? Nak ke testi i sebagai user n seller? Miahahaha..

OK..sy pakai LAROME ni baru nak masuk seminggu.. Lepas pakai memang rasa panas, tapi kalau lagi banyak gerakan cthnya buat kerja rumah atau exercise sikit memang lagi rasa dibakar tu. Kalau takat pakai dan terlentang depan tv memang xde feel. Then memang lepas pakai, dtg feel nk memerut yang sangat puassssssss!! Hihihi. mende tu pun lancar je keluarnya ..hihi..

Setakat saya pakai ni, memang saya tak timbang, tak ukur. So nak cakap ada loss in terms of kg or inch tu mmg xtau lagi. Kenapa? Sebab sy taknak cepat sgt putus asa. So nak keep on use je until puas hati. Actually sebab takde penimbang pun kat umah ni. Haha.. Tali tape pun xde..Punyalah kedekut!!

 

My advice..jangan rasa pakai je nak ukur, nk timbang.. better guna abis dulu..baru laaa at least takdelah rasa macam membazir kalau tak jadi kan? Maklumlah kita ni mudah sangat percaya dengan testi org sekali pakai hilang 5kg dsb. NO NO NO!! Lain orang lain kesannya tauu uolss..Ada orang cepat kurang kg..ada yg just ilang inches.. Kenapa? Sebab lemak kita ni lain2..ada yang lemak angin, lemak air…tu memang cepat loss..kalau lemak tepu macam ai ni… memang kena extra sikit!! refer konsep ketumpatan pasal ni k!

Ok, so ada perbezaan ke? Yes!! I do feel it! Last week g kenduri pun dah berani pakai baju kurung yang dah lama tak pakai. Hihi. Hubby pun cakap peyut dah tak selambak dulu.. Kalau tak, memang sparetyre jelas kelihatan!! Tak mengandung pun macam mengandung! Hahaha.. energy pun rasa lebih bagus. Kalau tak, sure lemah badan je..

Gambar?? Nanti iols boleh pakai baju saiz M iols bagi lah ye..hihi.

 

OK, sesapa yang nak try, meh wassap iols k 011-2076 8955 (AMY) . Produk terbaik setakat ni saya jamin!!!

p/s: Any blogger yang nk try LAROME ni with minimum cost

ctc 011-2076 8955 (AMY) k. !! Ada cadangan baik untuk anda!!

» Read More...

SEMAKAN SENARAI CALON BAGI PROGRAM HADIAH LATIHAN PERSEKUTUAN (HLP) DAN CUTI BELAJAR BERGAJI PENUH TANPA BIASISWA (CBBP TB) PERINGKAT KEDOKTORAN DAN SARJANA BAGI TAHUN 2015

Share

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera.

Makluman dan pemberitahuan terkini berkenaan status permohonan Hadiah Latihan Persekutuan (HLP) dan Cuti Belajar Bergaji Penuh (CBBPTB) peringkat Kedoktoran dan Sarjana bagi tahun 2015 adalah seperti berikut:

 

imej

Sumber : http://www.moe.gov.my/v/pemberitahuan-view?page=1&id=4374

 

"Sukacita dimaklumkan bahawa semakan senarai calon berjaya hadir temuduga bagi Program Hadiah Latihan Persekutuan (HLP) dan Cuti Belajar Bergaji Penuh Tanpa Biasiswa (CBBP TB) Peringkat Kedoktoran dan Sarjana bagi Tahun 2015 dijangka akan diiklankan di laman sesawang KPM pada minggu ke-4 Ogos 2014, manakala temuduga dijangka akan bermula pada minggu ke-2 September 2014. Sila layari laman sesawang KPM di www.moe.gov.my dari semasa ke semasa untuk maklumat lanjut".

 

Terima Kasih.

» Read More...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Search This Blog ♥

Loading...

♥ PeNaJa BLoG DaHLia ♥

My Shoppe =)

♥ Post Terkini Dahlia ♥

♥ Post Ngetop DaHLia's ♥

Make your own

♥ Tweet tweetttt... ♥

♥ Super Very Important Followers! ♥

Related Posts with Thumbnails

Menarik!!!

 Banner
Blogged.my

♥ Arkib Blog ♥

DaHLia's JouRNaL ™ © 2009 | Simple SEO Template | Modified Themes By DaHLia | Recustomized By Nescafe Ais