BeLi EBook PAKEJ RM20 SaMBiL MeNjaNa PeNDaPaTaN!!

Jawab Survey, Kumpul Point Dan tukarkan kepada $$$$

Home » » Mohd Safuan Hilmi…

Mohd Safuan Hilmi…

Share

Salam geng..


Mesti korang tertanya2 kan siapalah hamba Allah Mohd Safuan Hilmi ni yang berjaya mencuri ruang di blog aku ni untuk kali ni… Bukan senang2 dapat special entry pasal diri sendiri kat blog aku yang kebaboom ni..haha

22780_104653676225735_100000433095649_114916_6939605_n Hensem kah?? Mahu berkenalan?? Moh tengok biodata dia..

safuan-hilmi 
alamak, sekali dah ada awek laa…


macam mana? masih ingin teruskan niat korang untuk mengenali bro yang ganteng ini??? graduan UITM lagi tu..dan bekerja di Sykt Prasarana Negara Berhag. Agak2 pasni korang akan tukar pendapat tak?




skroll lagi sampai lebam…




safuan-hilmi2
????? 


lihat bukti kata2 Mohd Safuan Hilmi ni di FB miliknya sendiri..
safuan-hilmi1

Oh tidak, ini bukan blog politik! Korang masih berada di DaHLia’s JouRNaL ..


Saja nak kongsi berkongsi tentang bila mana mulut lancang berkata2 seperti sebelum ni kes Rafiqin Darwisy tu. Ini dah kira ugutan bunuh! harapnya Mohd Safuan Hilmi ni cepat2 lah sedar dengan keterlanjurannya ni…


Tapi mungkin tak,  ada yang hack akaun FB kita untuk buat jahat seperti ni kelak? My friend nyer inbox FB pernah kena print. 4 keping lagi tu.. Nasib tak ada yang secret tp itulah, privasi pun dah makin hilang…


p/s: aku makin takut nak berFB…

54 komen:

khadijahzek said... [Reply to comment]

teruk betul orang zaman sekarang ni...sekolah tinggi2 sampai masuk U pun, otak letak dekat lutut...

izan salleh said... [Reply to comment]

makin lama makin banyak pula kes yang macam ni...

mofasad said... [Reply to comment]

kak... dak mangkuk nie baru jer kena tahan polis....

paklongcikgu said... [Reply to comment]

salam.....
tu sebabnya kat akhirat nanti mulut tak leh cakap....bahagian lain yg akan jadi saksi bercakap...sebab mulut la badan binasa. moga ia jadi panduan buat diri ini.....

Syafrizal said... [Reply to comment]

Bila dah takut dosa dan balasan di akhirat, macam ni lah jadi nya. Oleh itu jagalah kehalalan pemakanan anda. Nanti takde lah hati menjadi gelap macam si mamat safuan ni. Astaghfirullah istighfar banyak2 ye.

seiryue said... [Reply to comment]

biase la 2.. bila xpuas hati, medium laman web social dijadikan tempat melepaskan amarah..ade akal tapix digunakan sepenuhnya semata2 kerana emosi. last diri sendiri yang merana.

pepijoe said... [Reply to comment]

sial punye mamat.. berpolitik sampai nak mengetepikan agama.. ingat nik aziz tu adik2 die ker??

a-y-i-e said... [Reply to comment]

apa kata.. xya layan dia.. maybe sekarang orang cari publisiti kat fb..

mishlollipop said... [Reply to comment]

Aku sanggup dihukum gantung jika aku dapat bunuh Dahlia..hahaha

DaHLia said... [Reply to comment]

erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


sis, mind ur words.... i can lodge a report!!!! Jangan main2 mender mcm ni

DaHLia said... [Reply to comment]

hurm tu laa...bukan layan, saje je nk test keywords..hahaha :)

DaHLia said... [Reply to comment]

hahahaa tu laa pasal.... suka2 hati dia jerrr

DaHLia said... [Reply to comment]

erkkk rileks bos :)
jangan sbb dia, kita pun kena

DaHLia said... [Reply to comment]

hehehee...baik ustaz :)

DaHLia said... [Reply to comment]

yer...astagfirullahal azim :) mudahan kita semua terpelihara

a-y-i-e said... [Reply to comment]

cehhhh... kalau test keywords... malam ni.. u tengok kat blog i..semua cerita 18sx i buh... hahahhahah

mishlollipop said... [Reply to comment]

xda la..gle ker nk bt cm tue..grau jer tue..huhu

farenova said... [Reply to comment]

namapk budak ni kecik besar kecik besar je dah ni huhuhuhu

DaHLia said... [Reply to comment]

yup...moga jadi panduan :)

Cgi0 said... [Reply to comment]

isshh.. nk glamour ke ape mamat ni?

http://improveslife.blogspot.com/

DaHLia said... [Reply to comment]

thanks for the info :)

DaHLia said... [Reply to comment]

tu laa pasal..mudahan kita terpelihara :)

DaHLia said... [Reply to comment]

hehehee.... :)

DaHLia said... [Reply to comment]

urm nasib sis xsekolah tinggi :)

DaHLia said... [Reply to comment]

hahahaa..tau xper :)

DaHLia said... [Reply to comment]

gurau pun biar bertempat..bab2 bunuh membunuh ni jangan buat mainnn....

DaHLia said... [Reply to comment]

lebih kurang laa tu...

DaHLia said... [Reply to comment]

ahaha u buatlah, ai xjeles punnn :)

[Kazaztan Team] said... [Reply to comment]

ada la suis yg hilang tu..tak pun ada ler wayar yg dah putus...

DaHLia said... [Reply to comment]

erm agaknyalah tu..mudah2an dia cepat insaf

a-y-i-e said... [Reply to comment]

huhhuh... btw nice posting sis

akuvision said... [Reply to comment]

tergelak baca, budak cetek ilmu agama memang begini perangai. Mohon doa biar Allah bukakan pintu hidayah padanya. Budak ni punya agama, Islam atau free thinker?, kalau islam, inilah orang kata lahir islam, hidup kafir dan mati mata hati.

sally3 said... [Reply to comment]

hmm..
dia kwn ak..
wan, ak harap hg insaf la ek pasni~
ak support hg klu hg insaf..

but plz jgn libatkn fmily dia n jgn kutuk2 fmily dia..
yg slh dia sj..so, jgn mghukum org len~

rizputra7 said... [Reply to comment]

terpengaruh politik kuat sangat itu ler akibatnya....

tehr said... [Reply to comment]

salam cikgu
kes ni sama juga dg kes yg dah lama2 tu - ramai yg tak serik2
mungkin kerana:
1. mrk x tau kes yg lepas
2. mrk x tau tindakan yg dah diambil
3. mrk saja nak test pasaran
4. mrk adalah mrk

DaHLia said... [Reply to comment]

aha...thanks :)

DaHLia said... [Reply to comment]

:) ye mudahan dia mendapat hidayah :)

DaHLia said... [Reply to comment]

:) aku xkutuk kan sally??
just hoping dia insaf :)

DaHLia said... [Reply to comment]

:) semangat tu bagus tapi taksub ..gitulah

DaHLia said... [Reply to comment]

no3 tu mcm best tuu..hehe

oh! cerita said... [Reply to comment]

ni namenye tak de pasal carik pasal

iman said... [Reply to comment]

ish3..manusia zaman sekarang..sesuka hati je nak buat statement bunuh sana bunuh sini..

DaHLia said... [Reply to comment]

betul betul betul (versi upin ipin)

DaHLia said... [Reply to comment]

tu laa pasal..ingat mender memain ke bab2 bunuh membunuh ni..haha

izzlin said... [Reply to comment]

bahaya....

Shah Iznan said... [Reply to comment]

alfatihah..sama2 lah kita mendoakan moga2 beliau di masukkn ke dalam gologan yang beriman...insyaAllah

sally3 said... [Reply to comment]

seyes ak ckp dia baek...
dia ske bg support kt kengkwn..
tp mybe ada benda mnyebabkn dia jd cmtu mne kte tao..
wallahulam~

entah la..tlajak perahu bleh d undur, tlajak kata..ni la jd nya..

iedalova said... [Reply to comment]

malu rr aku ngan sikap org mcm ni, mcm xskolah. xdak manner, agak2 la kalo taksub dgn umno pun. malu aku ngan schoolmate aku ni...

sally3 said... [Reply to comment]

rohaida??? hahahaha

DaHLia said... [Reply to comment]

ahaks...siapa korang ni?? tetiba jejak kasih ke ni??

DaHLia said... [Reply to comment]

dia jer yang mampu jawab tuuu...

DaHLia said... [Reply to comment]

yup..hati2

zool said... [Reply to comment]

Popular gile dia sekarang ni.. patutlah dpt byk traffik keyword

fullmoon4ever said... [Reply to comment]

mamat ni keje ngan RAPID KL subang...

Post a Comment

Dah Baca? ..sudi2 lah beri komen ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Search This Blog ♥

Loading...

♥ PeNaJa BLoG DaHLia ♥

My Shoppe =)

♥ Post Terkini Dahlia ♥

♥ Post Ngetop DaHLia's ♥

Make your own

♥ Tweet tweetttt... ♥

♥ Super Very Important Followers! ♥

Related Posts with Thumbnails

Menarik!!!

 Banner
Blogged.my

♥ Arkib Blog ♥

DaHLia's JouRNaL ™ © 2009 | Simple SEO Template | Modified Themes By DaHLia | Recustomized By Nescafe Ais