BeLi EBook PAKEJ RM20 SaMBiL MeNjaNa PeNDaPaTaN!!

Jawab Survey, Kumpul Point Dan tukarkan kepada $$$$

Home » , , , , , , , , , , , , , , » Soalan Percubaan PMR 2010 Negeri Pahang

Soalan Percubaan PMR 2010 Negeri Pahang

Share

Assalamualaikum WBT

First of all, nak mintak maaf di atas kelewatan berkongsi Soalan Percubaan PMR 2010 Negeri Pahang. Pada yang sampai membentak terutamanya Anonymous (mungkin calon PMR 2010), terlepas komen melampau batas dalam entry Percubaan PMR 2010 Negeri Pahang tu, harap faham keadaan sebab Soalan Percubaan PMR 2010 Negeri Pahang yang Cikgu DaHLia dapat kali ni hanya dalam hardcopy (kertas) bukan softcopy (CD). Cikgu tetap maafkan kalian, sebab tahu tengah nervous dengan PMR yang bakal diduduki awal Oktober nanti.

 

single

Doa, Usaha, Istiqamah, Tawakkal!

 

Di bawah ni disediakan link untuk download kertas Soalan Percubaan PMR 2010 Negeri Pahang. Jika ada masalah link broken atau tak boleh download dsb, sila maklumkan di ruang komen.

 

Mata Pelajaran / Subjek

Download Link

Skema Jawapan

Bahasa Melayu Kertas 1 – 02/1

BM K1

Skema BM1

Bahasa Melayu Kertas 2 – 02/2

BM K2

Skema BM2

Bahasa Inggeris Kertas 1 – 12/1

BI K1

Skema BI1

Bahasa Inggeris Kertas 2 – 12/2

BI K2

Skema BI2

Sejarah – 21/1

SEJ

Skema SJ

Geografi – 23/1

GEO

Skema GEO

Pendidikan Islam - 45/1

PAI

Skema PAI

Kemahiran Hidup (Pilihan 4) Perdagangan & Keusahawanan – 79/1

KH4

Skema KH4

Matematik Kertas 1 – 50/1

MA K1

Skema MA1

Matematik Kertas 2 – 50/2

MA K2

Skema MA2

Sains Kertas 1 – 55/1

SC K1

Skema SC1

Sains Kertas 2 – 55/2

SC K2

Skema SC2

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010,

All the best untuk semua calon PMR 2010

37 komen:

zahidah dihaz said... [Reply to comment]

selamat hari raya kak...maaf zahir batin..

Anonymous said... [Reply to comment]

mengapa link untuk skema tidak dapat didownload,terima kasih!

Anonymous said... [Reply to comment]

thnx... selamat hari raya.

SimPor said... [Reply to comment]

Hi cikgu
Akan saya 'share'kan kertas-kertas ini di website saya..
Harap maklum dan direstui oleh cikgu

Anonymous said... [Reply to comment]

Kemahiran Hidup jawaban telah salah... Saya mahu perdagangan.. Tapi, cikgu beri Rumah Tetangga.. Boleh cikgu tukar kepada perdagangan?

Anonymous said... [Reply to comment]

Cikgu, Kemahiran Hidup jawaban telah salah.. Saya mahu Perdagangan, tapi cikgu kamu 'post'kan ekonomi rumah tetangga.. Boleh cikgu kamu tukar kepada perdagangan? Saya ingin 'download'kan..

DaHLia said... [Reply to comment]

@zahidah dihaz

tq :)

DaHLia said... [Reply to comment]

@Anonymous

boleh jer..kamu kena klik ke sana, xboleh right click

DaHLia said... [Reply to comment]

@Anonymous

welcome

DaHLia said... [Reply to comment]

@SimPor

oke, beres :)
TQ

DaHLia said... [Reply to comment]

@Anonymous

oke, telah cikgu tukarkan..harap kali ni betul ya...konfius :)

Anonymous said... [Reply to comment]

tahniah ...saya dah manafaatkan bersama pelajar....semoga Allah memberi pahala yg banyak utk puan

Anonymous said... [Reply to comment]

terima kasih
tetapi cikgu...
soalan bm kertas 1
terdapat kehilangan muka surat
harap maklum.

DaHLia said... [Reply to comment]

@Anonymous

sama2...insyaALLAH..

btw, Dahlia still cik :D

DaHLia said... [Reply to comment]

@Anonymous

ops, baru perasan m/s 3 missing..
nnti cikgu upload balik esok atau lusa ek :D
thanks sbb inform

Anonymous said... [Reply to comment]

ini oh soalan bagus lu punya skema answer ada virus gua tak boleh open

Anonymous said... [Reply to comment]

thnx la!!!!

Anonymous said... [Reply to comment]

terima kasih cikgu!!!!!akhirnya dapat juga kertas pahang!!!anyway selamat hari raya!!!!!

Anonymous said... [Reply to comment]

terima kasih ,cikgu tapi soalan bm kertas 1 ada satu muka surat sudah hilang,harap maklum.............

DaHLia said... [Reply to comment]

@Anonymous

tak tahu kenapa, bila upload ke scribd m/s tu takde...

ni untuk donwload mukasurat tu jer..
ms 3 BM Kertas 1 PMR Pahang 2010

Anonymous said... [Reply to comment]

nice

Anonymous said... [Reply to comment]

@DaHLia

Terima Kasih, Cikgu.. ^^

PurpleLilac said... [Reply to comment]

time kaseh byk2.. Allah je yg balas.. :)

yasyahiera said... [Reply to comment]

thankz cikgu..dgn adanye paper exam nie..bleh la sye study lebih lg =)

Nadia (: said... [Reply to comment]

Thanks Teacher for sharing all the papers . May Allah Bless You :)

nurul said... [Reply to comment]

thanks so much. my mum is a teacher and she appreciates this very much. ur blog is awesome, cikgu! :D

Anonymous said... [Reply to comment]

skema sejarah salah lah..

caritrialpahang said... [Reply to comment]

betul ke jawapan ni?????

Anonymous said... [Reply to comment]

Excuse me... Do you have KH ERT Kertas Percubaan Peperiksaan Pahnag?

DaHLia said... [Reply to comment]

@Anonymous

maaf, kertas tersebut tak boleh dikongsikan ...arahan dr atasan. harap maklum.

DaHLia said... [Reply to comment]

@Anonymous

sila semak dgn guru sejarah ya..
sis/cikgu tak mampu nk menyemak semua.

Anonymous said... [Reply to comment]

Thanks...^^

Anonymous said... [Reply to comment]

Thanks. Lots of help.

Anonymous said... [Reply to comment]

slm..mohon dwnld..tq..

ummiain.blogspot said... [Reply to comment]

soalan ert spm tak de ke???

Anonymous said... [Reply to comment]

xboleh nak download la...
zaf141dekly@gmail.com

Anonymous said... [Reply to comment]

Excuse me,you're sejarah answers are wrong,please repair that.Thank you very much.

Post a Comment

Dah Baca? ..sudi2 lah beri komen ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Search This Blog ♥

Loading...

♥ PeNaJa BLoG DaHLia ♥

My Shoppe =)

♥ Post Terkini Dahlia ♥

♥ Post Ngetop DaHLia's ♥

Make your own

♥ Tweet tweetttt... ♥

♥ Super Very Important Followers! ♥

Related Posts with Thumbnails

Menarik!!!

 Banner
Blogged.my

♥ Arkib Blog ♥

DaHLia's JouRNaL ™ © 2009 | Simple SEO Template | Modified Themes By DaHLia | Recustomized By Nescafe Ais