BeLi EBook PAKEJ RM20 SaMBiL MeNjaNa PeNDaPaTaN!!

Jawab Survey, Kumpul Point Dan tukarkan kepada $$$$

Home » , , , , , , , , , , , , , , » Maharaja Lawak Akhir (Final) | Komen Review Keputusan Maharaja Lawak Minggu 12

Maharaja Lawak Akhir (Final) | Komen Review Keputusan Maharaja Lawak Minggu 12

Share

Peserta akhir ataupun finalis akhir Maharaja Lawak Final yang akan membuat persembahan pada peringkat akhir minggu hadapan telahpun diketahui selepas berakhirnya Siaran Langsung Maharaja Lawak Minggu ke 12 yang diadakan di Stadium Tertutup MBJB, Johor tadi. Memang havoc abislah penonton dalam stadium tadi. Mesti orang Johor, Singapore, Melaka, Negeri Sembilan semua turun!

Komen dan Review Maharaja Lawak Minggu 12 Live Johor Bahru

Dalam Maharaja Lawak Minggu ke 12, kesemua peserta diberikan dua tugasan yang mana tugasan pertama adalah bebas, dan tugasan kedua pula adalah bersama dengan artis jemputan. Overall, kesemua peserta minggu ini memberikan persembahan yang amat menarik dan membuatkan aku gelak abis!!

Tonton Video Youtube Maharaja Lawak Minggu ke 12 FullDownload {klik}

Giliran

Kumpulan

Tugasan 1

Tugasan 2

1

Sepah sepah1Lawak kali ni edisi Khatan dan Puasa. Memang diorang suka bagi tema untuk kan? Sempoi dan menghiburkan! Buat tekak meloyakan pun ada..hhaaha
sepah2Rancangan Manisnya Kurma ini… dengan artis jemputan Yassin. Memang menyerlah habis! Tak habis-habis semput!! Hahah… Memang Lawak Versi Melayu lah!

2

Nabil nabil1Lawak pasal CD Cetak Rompak kali ni memang menghiburkan, sampai penonton terikut dengan Nabil, “Best, brooo!!” Nabil is back! ASPAL = Asli tapi Palsu. Tetiba teringan otak-otak Kempas Johor.. beshnyaaa!! nabil2Terhibur dengan persembahan Nabil dan Bob Kuman sebagai jemputan. Tak boleh tahan masa dia terbalik kerusi, dan suar kecik Sumo tertanggal. Oh ya, Olahraga tu sukan, orangnya kita panggil Olahragawan oke.

3

R2 r21
Lawak Mancing cerita Bini. Cubaan yang baik dan lawak pun asli. Boleh laa kalau nak dikira dengan pengalaman yang masih ciput tu kan.
r22Lawak tak cukup blend sebab gunakan lawak warna kulit. Artis jemputan ialah Ali Mamak. Persembahan ni tak berapa nak masuk jiwa lah!

4

Jozan jozan1Minggu lepas pasal saluran ASTRO, minggu ni Radio ERA dan SINAR yang keluar. Kisah pasal DJ dan Along. Jozan memang terbaek!!! Tak menghampakan. Cayalah Mail Lambung dan Mak Jemah famous owkeyhhh!! jozan2Rancangan Ong Ong Bak bersama Linda Onn, Khuzaimi dan Khushairi. Terkejut jugak dengan tindakan refleks Zizan dan Linda nak berpeluk tadi. Nasib baik ditahan Johan kan? Komen Apek pada Jozan paling best, “Apa jua watak, siapa sahaja gandingan, di mana sahaja berada, Jozan best!”

5

Jambu jambu2
Lawak biasa je pun..Jambu punya lawak memang hanya dari segi gaya dan tiada pengisian lah bagi aku :D.. Jangan marah oke kipas susah mati Jambu. Muka legend, hati mesti cute!!
jambu2Tajuk : Saka & Artis : Acong Sweetchild … biasa je lah. Cuma part yang si Yus angkat dan lepaskan Taukeh ni memang jahat!! sakit woo.. Boleh tuju lagi? Apa pun tak boleyyy.

Tonton Video Youtube Maharaja Lawak Minggu ke 12 FullDownload {klik}

Finalis Maharaja Lawak Akhir 24 Jun 2011

Keputusan yang dibacakan oleh Ahmad Idham tadi menyaksikan Jozan dan Sepah terus layak ke Pusingan Akhir Maharaja Lawak minggu depan. Seterusnya diumumkan bahawa Nabil juga layak. Peserta yang tersingkir adalah Jambu dan R2. Juri sebulat suara menggunakan imuniti dan dengan imuniti Ahmad Idham, kumpulan Jambu juga layak untuk beraksi dan membuat persembahan dalam Maharaja Lawak Akhir Minggu 13 nanti. Dengan itu, Kumpulan R2 sahaja yang tersingkir dari Maharaja Lawak Minggu 12.

 

Maharaja Lawak Final / Akhir

205120_136200666452644_128050303934347_227103_502679_n

Tarikh : 24 Jun 2011             Hari : Jumaat

Masa : 10.00 – 12.00 malam

Peserta akhir yang akan bertanding merebut hadiah Rm300, 000 Maharaja Lawak :           Jozan, Nabil, Sepah dan Jambu

Siapakah yang layak menjadi Juara Maharaja Lawak? Jozan atau Sepah? Pilihanku, Jozan Juara Maharaja Lawak!

 

3 Langkah Mudah Pas Masuk Maharaja Lawak Akhir:

Cara Mudah Mendapatkan Pas Masuk Menyaksikan Konsert Maharaja Lawak Akhir adalah seperti berikut:

Langkah 1: 90 pelanggan PERTAMA yang mendaftar di www.astro.com.my/astrolife setiap hari, bermula 14 Jun sehingga 20 Jun 2011 akan memenangi 4 Pas Masuk ke Maharaja Lawak Akhir.

Langkah 2: Pemenang bertuah akan dimaklumkan melalui SMS pada 22 Jun.

Langkah 3: Bawa SMS dan Penyata Astro anda untuk mendapatkan 4 Pas Masuk di Stadium Malawati, Shah Alam pada 24 Jun. Kaunter akan dibuka dari pukul 10 pagi hingga 5 petang sahaja.

~`Sumber Maklumat : Kizz77

58 komen :

abrablog said... [Reply to comment]

Jambu tak menjadi malam ni. Harap masa final, Jambu boleh buat lebih baik. Jambu, kurangkan kata-kata..lagi banyak bercakap, lagi merapik ada..

KiD said... [Reply to comment]

siapa laaa yang dapat juara Maharaja lawak ni yea..

KakiLebar said... [Reply to comment]

jozan memang terbaek!!jom ngundi...

meh le jenguk http://tahikbintang.blogspot.com

Anonymous said... [Reply to comment]

rsanya lawak nk peluk tu bkan tindakan refleks..memang dh drancang pun dlm skrip tuk kasi kelakar..kalu johan x tahan,maksudnya diorg peluk betul la..x kan la nk peluk betul2 dlm tv kan..he3..=)

Anonymous said... [Reply to comment]

masalahnya.JAMBU-.si yus jambu tu kdg2 over sgt..naik mnyampah tgok..sket2 nk pukul tampar terajang taukeh..x pun sket2 hempas barang..lawak2 mcm tu dh x relevan dh skrg..org naik muak tgok..asyik2 kuar tagline yg sma..muak tau dak..minggu ni jambu mngecewakn..x mcm minggu2 dlu..betul..jambu kelakar tpi lawak x da pengisian..hanya lawak bodoh yg boleh wat org gelak.itu keistimewaan jambu..lawak x da pngisian tpi msih leh gelak..tpi smpai bila nk wat lawak2 mcm tu??n satu lgi..tukar la baju pink tu..asyik2 pink..lama2 mcm bosan plak nk tgok..ikhlas kalu jambu still nk menang.
SEPAH-kdg2 lawak mcm lucah,x sesuai budak tgok..memang kelakar tpi kdg2 agak over..rsanya kurangkn sket kelucahan mesti ada harapan menang..tpi sepah setiap kali lawak ada pengisian..ada jln ceta yg jelas dan kreatif..n jep sepah,taun depan dia leh menang kot anugerah tuk pelawak..hu2..
JOZAN-nice..gandingan yg sesuai..cuma kdg2 mcm masing2 nk menyerlah..nmpk mcm sedikit berebut nk tonjolkn diri..tpi keseleruhan..ada idea best n ak rsa..diorg leh menang..berdasarkn undian konsisten peminat.
NABIL-kontroversi dulu memang dh jejaskn nama dia..kesian jgak..cuma x perlula selitkn psal "x kan nk jual maruah kot"setiap kali ada persembhan..nk bersihkn nama bkn mcm tu..org lagi mnyampah rsa..minggu ni agak kurang best sbb nabil bnyk mnyentuh isu2 sensitif eg saiz badan.minggu lepas mcm tu gak..rsanya kalu lawak2 bkaitan warna kulit mcm r2..saiz badan oleh nabil..atau apa2 ja yg kita tahu agak x seronok dperkatakan..lawak mcm tu bgi ak x kelakar..malah boleh mndatangkn annoying..lgi2 bila mcm perlecehkn saiz si bob tu.yg dulu dia perlecehkn kak shahira..ntah la..masyrkt kita skrg dh kurang sensitiviti n x keterlaluan bila melwak..org kita dh kurang rsa hormat pada org lain,..yg lgi teruk,ada plak yg gelak x ingt dunia bila lawak2 mcm ni dpersembhkan..lawak ka?? apa sja yg kita wat kdg2 dianggap kelakar tpi dlm msa yg sma menghina.pa pun gud luck tuk dia sbgai peserta solo..memang bkan senang nk wat lawak secara solo..so salute la leh bertahan smpai minggu final..kalu nabil menang..ak x terkejut sgt la...sbb dia still yg terbaik antara terbaik.peace~(terpnjg plak..hahaha)

Afiq said... [Reply to comment]

sudah tengok video nie dari part 1 sampai last..memang terbaek la..tak sabar2 nak tengok final..hehe

Jemput2 join http://view.my/bloggercontest

zalin onceitalk said... [Reply to comment]

Bagi saya setiap peserta maharaja lawak mempunyai kreativiti masing-masing. Mereka juga dah ada peminat tersendiri. Tapi bagi saya, Sepah dan Jozan sentiasa konsisten dlm psembahan mereka. Tahniah kepada semua finalis!

d_LA said... [Reply to comment]

suke sepah dan jozan..ada jln cerita berbanding yg lain..tp smlm ms slot ke-2, tiba2 astro xde signal sbb hujan..terlepas nak tgk yg sepah..

dinie muhaimin said... [Reply to comment]

@Anonymous dh mcm satu entry blog lak... panjang giler... ko takde blog ek? hehehe

taoslayerz said... [Reply to comment]

sepah n jozan..huhuu suke sgt..

Anonymous said... [Reply to comment]

@Anonymous
dude pemikiran jangan sempit sangat. bukak sikit minda tu.

piee said... [Reply to comment]

aku dari start ML lagi da sokong jozan,tapi sepah bole tahan jugak he2,ape2 hal pon kite nengok je lee nnti,siape yg bakal merebut 300 ribu tu ek?

piee said... [Reply to comment]

aku suke lawak2 sepah bermesej dan xkosong,cayalah sepah!!!!

Anonymous said... [Reply to comment]

jozan&sepah korang memang PELAWAK+PENGHIBUR
by pee.. http://bit.ly/m9Z5aJ

piee said... [Reply to comment]

sepah n jozan terbaik pelawak + penghibur kite sume kn2?

Anonymous said... [Reply to comment]

Jozan vs Sepah, yg lain hampeh.

Anonymous said... [Reply to comment]

SEPAH juara persembahan yg konsisten setiap minggu tanpa ehsan juriiii!!!!!!

Muhammad Burn said... [Reply to comment]

waa, semua dah komen. cuma nk ckp, owner blog mmg rajin, siap dgn jadual. salute!

Anonymous said... [Reply to comment]

jozan^_^

Che Armad said... [Reply to comment]

memang lawak gilerr...
hahahaha...

Rujuk entri ini: http://che-armad.blogspot.com/2011/06/review-maharajalawak-2011-makin.html

zaima@emma said... [Reply to comment]

nape x de sape yang sokong nabil....nabil terbaik kot....anyhow,,go jozan,,go nabil..go sepah,,i suke tiga-tiga...

sayacomel said... [Reply to comment]

tak sabar tunggu kol 10 nih. hehe..

HAFIZAL said... [Reply to comment]

jozan juara punya

Anonymous said... [Reply to comment]

jozan....jozan....n jozan.... i....like jozan.....

Anonymous said... [Reply to comment]

sepah juara....haha
jozan 2nd
nabil 3rd
jambu 4th

Anonymous said... [Reply to comment]

sepah kan juara.. sepah de best!!! nak wat cam ne kan

zuzu said... [Reply to comment]

mmg patut pon sepah juara..sepah konsisten setiap minggu..huhu
tp ke empat2 peserta semua wat yg terbaik..tp yg plng terbaik sepah...tahniah wat sepah

Anonymous said... [Reply to comment]

tahniah sepah..anda memang pelawak yg terkelakar..hahahaha

Anonymous said... [Reply to comment]

Kalu Jozan Juara..
Meletup lagi la MELODI..
Tu yang tak JUARA tu..
PeRCaYa La..

tauhusumbat said... [Reply to comment]

sepah terbaek

Anonymous said... [Reply to comment]

Sepah mmg deserve juara. Tp aku budget sepah 2nd tau2 la fans jozan tu camna kan. Tapi alhamdulilah rezeki berpihak kepada sepah. Tahniah kepada semua peserta. Semua tarbaek2 TARBAEK!!!! Bosannye mahararja da abis. Jumaat aku sudah tidak bermakna lagi huhu..

Anonymous said... [Reply to comment]

excuse me, xder kene mengena ngan melobi ke melodi, mmg sepah terbest dr segi pengisian cerita n kelakar giler.. jozan mcm riak n over confident sgt! Yg bersederhana menang!! yeahhh

Anonymous said... [Reply to comment]

nape r diorang x sambung sampai doploh minggu an...sian peserta nk pecah pale semata-mata nk hiburkan masyarakat

Anonymous said... [Reply to comment]

tup tup nabil lak yg paling untung:
1. Nabil - RM150,000 (3rd place RM150k/1)
2. Jozan - RM125,000 setiap sorang (2nd place 250k/2)
3. Sepah - RM11666.66666 setiap seorang (1st place RM350k/3)
4. Jambu - RM25,000 setiap seorang (4th place RM50k/2)

Anonymous said... [Reply to comment]

betollah,maharaja lawak dah habis,boring jugak xde lawak baru,sepah johan,jozan naib johan,oklah tu,tapi rasa macam xpuas hati jambu dapat tempat ke 4....

Anonymous said... [Reply to comment]

sepah terbaik orang johor pasti suka sepah menang rm 350000 tapi kena beringat duit banyak kenalah berzakat, dgn kawan2 yg menyokong pun faham2jelah dah undi kumpulan awak takkan cakap terima kaseh aje cakap kosong aku dah menang, duit aku suka aku lah kena beringat kkkkk....selagi kami menyokong kumpulan awak sekian...

Anonymous said... [Reply to comment]

tak puas hati jambu dpt no 4..p,yus walau pun dia over tp lawak dia jujur,yg lain bile jd artis belagak ,lupe diri..harap2 sepak tak lupe diri..
]

Che Armad said... [Reply to comment]

Apa yang Gilerr di Maharaja Lawak Akhir??

Rujuk entri ni:http://che-armad.blogspot.com/2011/06/maharaja-lawak-apa-yang-gilerr-di.html

Anonymous said... [Reply to comment]

Yang bertanding dah dapat habuan masing2. Tahniah kepada semua finalists dan pemenangnya. Hidup JOHOR. Memang Sepah the best. Apa-apa pun, AC Mizal juga jangan dilupakan. Pengacara terbaik, sporting dan telah menjalankan tugas dengan tersangat baik. AC telah memainkan peranannya dengan sepenuh komitmen 100%. Tahniah dan terima kasih kerana menghiburkan kami semua.

Anonymous said... [Reply to comment]

Kalau setakat untung dengan perbezaan 30-40 hengget tu takde maknanya jika dibandingkan dengan title JUARA MAHARAJA LAWAK ....Tahniah kepada semua peserta ML 2011 yang telah menceriakan malam2 Jumaat kami..

Anonymous said... [Reply to comment]

astro patut sambung maharajalawak pusing 1 malaysia....buat program mingguan...pasti terangkat....tengah panas bagi lagi panas...pasti terangkat...buat live camni pasti orang tengok..fikir-fikirkan lah ...hidup JOHOR..SEPAH terbaik

Anonymous said... [Reply to comment]

hehe....x pasal2 korang pulak yg gaduh yee? bagi aku, semuanya hebat...bila tengok final, and dengar komen saiful apek pada jambu...mmg btol...tak kisah korang menang ke atau kalah...trofi korang adalah peminat...

Anonymous said... [Reply to comment]

ok gak 2...kautimmmm...

Anonymous said... [Reply to comment]

sepah x layak juara sbb persendakan org..bkn calang2 org lak tu yg dia persendakan..aku x suka..jozan are the best!!

Anonymous said... [Reply to comment]

nabil jugak yg juara.....RM150,000,00 sorang jer

Anonymous said... [Reply to comment]

Aku sokong sangat2... sepah persendakan ahli agama..x suka, x suka!!...Jozan lagi layak jadi juara....tapi Nabil terbaek!!! den suko.. penuh pengisian...

Anonymous said... [Reply to comment]

jozan tu blagak,baget cmfm mng..juri pn plih kasih..aku mmg sokong sepah mng,low profile.rilek je

Anonymous said... [Reply to comment]

kenapa la kau org sume ni.....ade je yg x puas hati.
bukan senang nak puaskan hati semua org la bebbb..
dah adat pertandingan ada menang dan tak menang
rezeki masing2..
apapun tahniah utk semua peserta akhir maharaja lawak..
anda telah lakukan yang terbaik...
..pelanggan astro...

Anonymous said... [Reply to comment]

korang, nabil pernah ke berlawak tukar jantina? i mean..pernah x dia lakonkan watak pompuan, pakai tudung/skirt/rambut palsu sume tu..?erm..

Anonymous said... [Reply to comment]

salam 1 m'sia
tahniah utk semua peserta akhir maharaja lawak...
lawak anda semua memang terbaik..
kepada peminat fanatik maharaja lawak
terima lah segala keputusan juri...
jgn asik nak komen je..
lumrah manusia dia saje yang betul...
ariossss

Anonymous said... [Reply to comment]

cecari apa kata ustazah pasal hal sepah buat lwk berkenaan program tu..

Anonymous said... [Reply to comment]

cecari apa kata ustazah berkenaan hal sepah buat lawak sal program tu...

Anonymous said... [Reply to comment]

salam sumer..meh aku lak nk komen pjg2.
memang dahsyat la impak maharajalawak ni..demam rindu r pasni isk2.

tahniah sepah dpt juara, Jozan 2nd,3rd nabil n last Jambu. buat pengetahuan korang, aku bukan peminat fanatik sape2 time tengok ML start dulu. pastu aku tertarik dgn jozan,nabil n sepah start minggu ke 3-muzikal. memang best. pastu memang sokong jambu gile2 time minggu7 silent comedy sbb gelak xhenti2.

lepas amazon..teng3.. JAMBU memang lgsung xklakar n mcm kurang usaha..bg aku diorg(jambu) brgantung pada peminat supaya gelak, bukannya nk tarik prhatian org lain supaya gelak gak..tu psl asik ulang tuju lagu..sori2,geram aku tngok cara lakonan yus. tp alhamdulillah jambu kembali best muzikal final ML. eh,baju diorg ade warna hijau..hihi.

walaupun NABIL makin tenggelam,gara2 kontrovsi tiru lakonan jim, tapi dia brjaya hebat balik start 'ului tapai kakai'. memang tabik spring la kat nabil sbb dia solo,top 4,pastu menang tmpat ke3 mmg aku ok jek..bg aku nabil dah mmg juara sbb dia brjuang sorg2 tnpa sape2..kcuali mr.best bro spiderman dia.hak3. gandingan dgn bob tu bg aku best lawaknye,dptla tbus dgn sharifahshahira dulu. nabil prsenda org gemuk? haha cuba korg pikir apesal dia pakai bj jd gemuk juga..n bob sbg artis jemputan..lawak nabil bukan sindiran n mmg boleh diterima,mghiburkan. wey kalo nabil menyindir, dia xkn senang2 nk cari psl wat prsmbhn ngan bob la. buat pngtahuan u all, kluarge n aku sumer agak obes, n kitorg tak terase lah. korg yg kurus kering tu terase eh?

SEPAH- memang lawak dia x prnah mghampakan..kcuali citer psl bidan tu. aku rs malu sbb aku pmpuan..lawak,kelakar tp agak mgaibkn sbb ni hal prmpuan, n lelaki lak brlakon camtu. apepun sepah makin dahsyat masa lakonan merewang trhiris kaki. serius tengok banyak kali x rs bosan pun. Sepah aku nk ucap terima kasih sbb lawak kmelayuan korang buatkan keluarga aku trhiburr..lbih2 lg bapak aku yg dah berumur.maknenye sepah ni pndai amik hati sume lapisan masyrkt la. tq2

JOZAN pun lagi la..tq sangat kluarga aku mmg trhibur gak ngan lawak jozan. walaupun moden2, tp diorg tetap gelak sbb jozan memang kreatif. mael lambung n acai mmg menjadi pujaan kitorg skluarga. jozan pun ade bw watak org bkrja, budak2..mmg variasi yg best. tp prsembahan time kat penang tu mrisaukan aku sbb bapak aku serius jek..susah nk gelak.. xper, lpastu jozan tbus balik dgn dahsyatnye awan nano nano nano..fuh, memang aku kagum sgt n terpegun gile dgn prsmbahan muzikal jozan time final. setiap detik ade je buatkn rs jozan mmg hebat. meremang bulu tengkuk time mael lambung pusing diringi muzik ghazal n nyanyian hey ini mael lambung tuh.. dasyat2,syabas mmg pnutup ML yg sgt hebat gempaknye.

p/s>>hey mnyampah btol aku dgn sound efect trompet tah ape2 tuh..dah muzikal komedi,biarlah alunan muzik je.mgganggu betolll!!!! xkena pada tmpat!!mnjadikan prsmbahan lawak tu mcm bukan high class.helo ini MAHARAJA LAWAK laa!!

Masa tu aku brharap sgt Jozan menang, juara, tp apekan daya..rezeki juara dapat kat Sepah. sbnrnye aku sokong both jozan n sepah utk menang. aku rs sepah layak menang sbb konsisten, dan aku rasa jozan layak pgg gelaran maharaja lawak sbb dr prsmbhn diorg mmg ada effort,belajar dr pngalaman n lain drpd yg lain. ade org kata walaupun sepah menang, diorg mungkin tidak seaktif jozan yang kita kenal. so jozan jgn putus asa, mungkin rzeki yg lebih hebat menanti lepas ni.insyaAllah.

woo panjangnye..apepun aku nk summarize kat sini. ML mmg satu fenomena yg sgt hebat. ttg lawak2, ni ade senarai yg bagi family aku, tngok bratus kali pun x jemu. Jambu-silent komedi yg sukan air (mggu7). Nabil-muzikal komedi main piano lalat (mggu3). sepah-muzikal komedi,silent komedi,merewang,syuib nk trjun n props (mggu3,7,8 & 11), Jozan- muzikal komedi baby,mael lambung first muncul,tv awan nano,props,linda onn,final muzikal komedi (mggu 3,5,11,12,13).

sekian,wassalam -AC Peace Yaww!!!-

Dawa said... [Reply to comment]

panjangnya komen di atas ni. hehe. tp mmg btol pon apa yg dia cakap. stuju sgt2 dgn ulasan cik anom ni :)

♥Miss Farah♥ said... [Reply to comment]

panjang benorr..sempot den membacanye hehehe..dtg melawat cni

surani said... [Reply to comment]

ape brg nabil menang,jd rajalawak kg pun xde org tgk...syabas sepah....

Kak Ani said... [Reply to comment]

Salam

Aku memang minat semua sekali.. tapi kali ni, terkilan sebab nabil kurang menyengat

dari
Kak Ani
http://biliktetamu.blogspot.com

Anonymous said... [Reply to comment]

ala...baik lawak penang sempoi...kalau la ada raja lawak kumpulan mamu igt ada saingan lagi..

SUDUT INFO:
betui apa yg korang nampak kan...kumpulan WAI..awal-awal lagi dah terkeluar..wan,acho dan idlan pon pon tu tak leh masuk...lawak sabah ngan utara mana leh ngam...jadi lain...

gatai bontot g undi diorang masa RL 4 tu pasai pa..

Post a Comment

Dah Baca? ..sudi2 lah beri komen ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Search This Blog ♥

Loading...

♥ PeNaJa BLoG DaHLia ♥

My Shoppe =)

♥ Post Terkini Dahlia ♥

♥ Post Ngetop DaHLia's ♥

Make your own

♥ Tweet tweetttt... ♥

♥ Super Very Important Followers! ♥

Related Posts with Thumbnails

Menarik!!!

 Banner
Blogged.my

♥ Arkib Blog ♥

DaHLia's JouRNaL ™ © 2009 | Simple SEO Template | Modified Themes By DaHLia | Recustomized By Nescafe Ais